Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Hej! Velkommen til Topbaby.dk


Topbaby.dk:

Topbaby er ikke blot en traditionel webshop, hvor man går ind og handler. Vi er en medlemsklub som ønsker at hjælpe dig, som forældre til at følge og udvikle dit barn indenfor pædagogikkens faste rammer. Vores mission er at alle børnefamilier skal have mulighed for at give deres barn de bedste produkter indenfor den pågældende kategori, vi går ikke på kompromis med vores produkters kvalitet, ligesom vores ideelle kunder ikke gør.
Topbaby gør din hverdag med et barn nemmere, billigere, sjovere og mere trygt.

Hvem er vi?

Julie Pedersen:

Jeg har en ambition om at gøre det nemmere og billigere for børnefamilierne i Danmark. Min ambition dækker over et ønske om at det ikke skal være så dyrt at få et barn, samt at det skal være nemt at finde kvalitetsprodukter. Jeg kender utallige mennesker, der ikke har fået muligheden for den barndom, som de fortjente. Derfor har jeg fået en bred viden om børn. Ens barn er det man har allermest kært, og derfor vil man altid gøre det bedste for barnet, men jeg ved at mulighederne kan være svære. Jeg vil derfor gøre det billigere at finde og købe de rette kvalitetsprodukter, så du ikke går på kompromis med dit barns velvære og behov.
Jeg har hele mit liv vidst jeg ville gøre en forskel for andre mennesker, og af den grund studerer jeg til pædagogisk assistent.
Jeg er direktør i Topbaby.dk og står for den daglige drift af virksomheden, derfor er det også mig du snakker med, når du kontakter vores hotline.

Andreas Lauridsen:

Jeg deler Julies ambitioner om at gøre livet nemmere for de danske børnefamilier. Jeg er opvokset i en traditionel familie. Det betyder, at jeg ønsker at alle danske familier skal have lige vilkår. Om man er rig eller fattig, skal man have adgang til de samme kvalitetsprodukter til sit barn.
Jeg ejer Topbaby og står for selve udviklingen i virksomheden. Til dagligt driver jeg min virksomhed hvor jeg laver webudvikling samt markedsføring for flere små til mellemstore Danske virksomheder.
Når der bliver travlt i Topbaby.dk træder jeg til.

Vi har sammensat vores kompetencer

Med Julie som har en pædagogisk baggrund, og Andreas som kan gøre tingene til virkelighed, har vi de bedste forudsætninger for at skabe en portal med de bedste rammer for dit barns udvikling. Vi tilbyder dig ikke blot kvalitetsprodukter, men også en snak om dit barn og dets behov.
Vi ved at det kan være hårdt som forældre i det tidlige barnestadie, men håber blot at vores portal kan være med til mindske den stressende hverdag og gøre dit liv sammen med barnet lidt sjovere.

Lad os hjælpe dig

Julie Pedersen

Kundeservice

Tlf. +45 42 33 65 70

Mail. Kontakt@topbaby.dk

Andreas Lauridsen

Udvikler & Markedsføring

Tlf. +45 50 42 96 92

Mail. Kontakt@hagbarths.dk