Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Læring og udvikling - Legetøj som stimulere dit barn


Leg og læring ved brug af Legetøj er en rigtig god måde til at få stimuleret børns kognitive og motoriske evner på. De legetøj som du kan finde her, består af mange forskellige slags spil, som har det formål at sætte gang i børns udvikling, ved at udfordre dem til at gør en bestemt ting, som for eksempel at stable klodser oven på hinanden eller putte bestemte former og figure sammen. Udforsk vores store udvalg og find det rigtige stykke legetøj til dit barn.

Gå direkte til:
- Vores sortiment
- Stimulerende legetøj med forskellige sværhedsgrad
- Børns læring og udvikling

Vi ved, at dit barns udvikling er vigtigt for dig og med legetøj fra Topbaby kan du også være tryg ved at overlade det til dit barn, da vores produkter er miljøvenlig og fri for farlige kemikalier.Sorter efter: Dyreste
50 Produkter fundet
Side 1


Stimulerende legetøj med forskellige sværhedsgrad

Vi har et bredt udvalg af produkter i forskellige sværhedsgrad, som vil gør det sjovt og udfordrende for dit barn at lege med enten selv eller med andre børn.

Til de yngste og op til 18 måneder gamle, har vi for eksempel Wonderworld - Giraf stableringe og formsortering, hvor barnet kan få stimuleret hjernen og motorikken ved at stable figurerne rigtigt.

Til børnene i alderen 2-3 år har vi f.eks. Wonderworld - Transport spil, Rasleklodser eller Pingvin spil, som er mere komplekse at løse og kræver at barnet har tilegnet sig nogle kompetencer for, at barnet får det sjovt med at lege med det.

 

Børns læring og udvikling

Børn lærer og udvikler sig forskelligt, hvor de typisk går igennem forskellige stadier som beskrevet i kategorien, aktivitetslegetøj.

Som beskrevet på sundhed.dk, så er det når børn er omkring 18 måneder gammel, at de kan for eksempel begynde med stable klodser og har udviklet motorikken til at kunne gå og spise selv. Det er her, at barnet begynder med at kunne løse komplekse opgaver og derfor er det vigtigt med stimulerende legetøj, som barnet kan bruge til at udvikle sine evner med.

Når børn er 2-3 år gamle, så kan de mere komplekse ting som at tegne med blyanter og løse enkle puslespil. Her er det også vigtigt at børn får adgang til legetøj som udfordre dem og tager udgangspunkt i deres evner og pædagogiske læreplan for deres fremadrettet udvikling og læring.

 

Er der andet som dit barn har brug for?

Se vores store udvalg af legetøj, hvor du kan finde en bred vifte af kvalitets legetøj til gode priser, som du kan kombinere med vores udvalg af læring og udviklende legetøj, så det giver mening for dit barn.

Du kan for eksempel under, Kreativ leg, finde et udvalg af legetøj som kan gør legen sjov og inspirerende for dit barn samtidig med at det udfordre deres kreativitet.

Viser dit barn mere interesse for musik, så har vi helt sikkert det rette instrument i vores sortiment, Musik og larmelegetøj.

Kan dit barn lide at bruge hænderne og elsker at bygge ting som køretøjer, huse og puslespil med mere, så kan du finde netop det i vores sortiment, Klodser.

Kigger du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som dit barn har brug for.