Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Få en struktureret hverdag med piktogrammer


Leder du efter et piktogram som forældre, pædagog eller som skolelærer, så er du landet på den rigtige side. Vi har nemlig et stort udvalg af høj kvalitets piktogrammer.

Hos Topbaby lægger vi ikke skjul på vores pædagogik. Ro og overskud er væsentligt for dig og dit barns trivsel.

Gå direkte til:

 

Med vores udvalg af pictoboards sikrer vi dig og dit barn mere ro og struktur i hverdagen samt et bedre selvværd, trivsel og udvikling. Tag et kig på vores store udvalg her.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
8 Produkter fundet
Side 1


Hvordan fungerer den?

 

Piktogrammer til hverdagsstruktur

Hos Topbaby er alle børns trivsel vigtigt. Vores piktogram er ikke kun for børn med særlige behov.

Vi alle sammen kan indimellem se sort og hvid. Savner du eller dit barn mere struktur og overblik eller bare et visuelt overblik, så stop op.

Gør din hverdag mere overskuelig med vores udvalg af forskellige piktogrammer. Vi har den klassiske piktogram tavle eller forskellige pakkeløsninger hvori der følger piktogram klistermærker, piktogram billeder, piktogram magnet og piktogram skilte og tuscher med.

 

Hvorfor er piktogrammer vigtigt for dit barn?

Alle børn bliver frustreret, irriteret, vrede og kede af det. Det må vi heller ikke tage fra dem. Men indimellem kan de svære følelser tage overhånd og de kan være svære at være i. Både som forældre men ikke mindst også som barn.

De forskellige piktogrammer kan bruges til at vise de daglige rutiner eller opgaver. Vi har alle sammen daglige opgaver i hovedet - og ligesom vi voksne kan glemme hvad vi skal - så har børn svært ved at vide hvad de skal og hvornår. Et klassisk eksempel kan være barnet skal puttes og skal have børstet tænder - men barnet er igang med en god leg og bliver afbrudt og forvirret over han/hun ikke lige må lege færdig.

Piktogrammer hjælper med at visualisere de forskellige opgaver og giver barnet tidsfornemmelse og medbestemmelse, glæder og overskud i lang tid.

Det hjælper barnet til at koncentrere sig om opgaven og fastholde den. Her vil barnet udvikle et bedre selvværd og få succesoplevelser og motivation til at gøre det igen. Barnet mestre og udvikler sig som individ, bliver automatisk anerkendt idet man som familie slipper for de ubehagelige diskussioner.

Bliv inspireret

Leder du efter noget andet legetøj eller lærerigt materiale, så se også vores store udvalg af forskellige bøger og aktivitetslegetøj hvorpå dit barn kan udfolde sig kreativt og lærerigt.

Mangler dit barn et legekøkken, eller vil han/hun hellere lege udendørs, så læs mere om vores sortiment og tjek vores store udvalg af madlegetøj og udendørs legetøj ud.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har behov for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på at med vores bæredygtige produkter, sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service, samt fri fragt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os endeligt et opkald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere