Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Wonderworld Legetøj - Miljørigtigt og kvalitetslegetøj


I legetøjs mærket Wonderworld finder du mange forskellige stykker legetøj som alle er produceret med en bæredygtig tilgang til legetøj, hver gang du køber et stykke legetøj sørger producenten for at plante et træ, det betyder også at du støtter en miljøvenlig virksomhed, som altid bruger mindre træ end de planter.

Gå direkte til:
- Wonderworld produkter
- Forskellige produkter
- Læs om kvaliteten
- Bæredygtigheden

Med Wonderworlds legetøj som er af en meget høj kvalitet kan du altså være sikker på at dit barn kan lege med det igen og igen. Stort set alle produkterne herfra er produceret i gummitræ, og der bliver altid plantet et nyt træ for hvert trælegetøj du køber hos os.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
145 Produkter fundet
Side 1


Forskellige produkter

Vi har et bredt udvalg af produkter. Vi har alt fra wonderworld biler, kuglebaner, byggeklodser, madlegetøj og meget mere. Vores legetøjsbiler i træ, findes i forskellige kategorier, som f.eks. dyr, køretøjer, vejtromler, små biler osv.

Vores produkter er med til at styrke fællesskabet med andre børn, kreativitet, motorikken det kognitive, sanserne, rollelege. Mange af vores produkterne er med til at styrke barnets egen fantasi og tanker. Barnet skal selv tænke med vores værktøjskasse, sanseklodser, rollelege som brandstation og bondegård. Det fremmer i stor grad forståelsen for andre, og samarbejdet med andre.

 

Kvalitet

Vores produkter er af den højeste kvalitet, ved at benytte gummitræ kan du altid trygt overlade legetøjet til dit barns hænder. Vores trælegetøj til børn er vellidt blandt mange familier, og sørger for at mange børn holder sig optaget af at lege.

Der bliver brugt gummitræ der er 25 år gammelt til udarbejdelsen af wonderworlds legetøj til børn.

 

Bæredygtighed

For hvert træ der bliver fældet, sørger producenten og plantageejeren for at plante minimum 2 nye træer, derfor skaber det også en bæredygtig effekt, at vi sørger for at vi hele tiden skaber flere træer end vi benytter til produceringen af legetøjet.

Læs mere