Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Christina Rohde - Miljørigtigt og Moderne Børnetøj


Tøj til babyer kan være flotte, farverige og samtidig miljørigtig uden at gå på kompromis med børnenes bevægelse og lej. Netop det tilbyder Christina Rohde med sit udvalg af diverse børnetøj fra alderen 1 til 16 år. Hos Topbaby kan du finde et stort udvalg af Christina Rohde kjoler, nederdele og jakker i høj kvalitet og børnevenlig design.

Gå direkte til:
- Vores sortiment
- Christina Rohde's brand
- Stil og kvalitet
- Bæredygtighed og ansvarlighed
- Christina Rohde hos Topbaby

Vi ved, at det er vigtigt for dig at give dit barn de rigtige produkter og med tøj fra Christina Rohde kan du være sikker på at dit barn får bæredygtig kvalitetstøj, som de kan have på igen og igen.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
28 Produkter fundet
Side 1


Christina Rohde's brand

I året 1991 blev børnetøjsmærket, Christina Rohde tøj, grundlagt af designeren under samme navn. Hun blev hurtigt kendt som en pioner indenfor børnetøj lavet i skandinavisk stil og kvalitet.

Ideen til børnemærket fik hun under sin egen graviditet, hvor hun så en mangel på praktisk og fint tøj til små piger og drenge. Hun valgte at gør noget ved det og besluttede sig for at lave sit eget brand med fokus på smukt print og fine design uden at gå på kompromis med det praktiske element og komforten i tøjet, så det ikke begrænsede børnenes bevægelser og leg.

 

Stil og kvalitet

En hver stilart af Christina Rohde børnetøj er detaljeret, gennemtænkt og udviklet med tekstiler af høj kvalitet. Stilen er kendetegnet ved at have et afslappet og cool look, hvor der er fokus på sammenspillet mellem at blande mønstre og teksturer; tern, striber og blomster i stof med visionen om, at tøj til små børn kan være behageligt at have på samtidigt med, at det er farverigt og spændende.

De skarpe kanter og den skandinaviske simpelhed, er det som præger Christina Rohde's design og giver det et moderne look, hvor synergien mellem print og teksturer samt kombinationen mellem det nye og det klassiske er det som gør hendes stil unikt. Det er netop disse mønstre og skarpe detajler der har gjort Christine Rohde til et successfuldt brand verden over. Man kan sige, at det er dansk design, når det er bedst.

 

Christina Rohde bæredygtighed og ansvarlighed

Hos Topbaby er bæredygtighed en essential del af vores måde at lave forretning på. Vi er omhyggelig med vores valg af leverandør og kigger altid efter leverandør, som lever op til vores krav, da vores forbrugers, jeres børn's, sikkerhed er vores højeste prioritet.

Vi kan roligt sige, at Christina Rohde lever op til vores krav om at have en bæredygtig plan for deres produkter og aktivt arbejder for, at deres produkter belaster miljøet mindst muligt. Christina Rohde's kerneværdier er omsorg for mennesker, miljø og det at træffe bæredygtige valg. Måden de tager ansvar på:

- Alt fra tråden, lynlåse, knapper osv. Er lavet i Europa

- Alle stoffer er fremstillet i Europa

- Alt tøjet er klippet og syet i Europa

- De prioriterer altid landfragt i stedet for luftlevering

- De producerer kun i henhold til solgte ordrer, og alle prøver sælges på lager og prøvesalg

- Alt bomuld har en miljøcertificering, ligesom udskrifterne

- Godt og mangeårige samarbejde med deres fleste leverandører betyder en lettere og mere jævn måde at arbejde på og dermed mindre spild

- De producerer for at sikre, at tøjet kan holde i lang tid og stræber efter at lave et tidløst design, der kan bæres sæson efter sæson, da den høje kvalitet af produkterne er en af de vigtigste måder at producere bæredygtige designs på

 

Derfor kan du trygt stole på, at ved køb af Christina Rohde, får du børnetøj som er miljørigtigt.

 

Christina Rohde hos Topbaby

Ved at købe Christine Rohde hos Topbaby, får du fri fragt og hurtig levering, så du nemt kan få købt smukt og lækkert tøj til en særlig anledning eller når det bare er tid til lidt forkælelse og garderoben skal opgraderes. Det er din egen fantasi som sætter grænsen for, hvordan du kan kombinere de unikke og gennemtænkte stilarter. Kombinere eksempelvis en Christina Rohde nederdele eller kjole med en jakke med de flotte print og mønstre, så det passer til det look du vil have.

Den høje kvalitet og bæredygtig element i produkterne gør, at vi sjældent køre Christina Rohde udsalgs kampagner, da alt deres tøj er produceret i Europa og bomuldet som bruges til at lave tøjet er miljøcertificeret.

 

Giv dit barn nyt kvalitets legetøj med

Udover kvalitetstøj, kan du også altid finde en bred vifte af kvalitets legetøj, som du kan kombinere med dit køb af Christina Rohde børnetøj. Dette kunne for eksempel være legetøj fra Fablewood, som ikke kun burde anses for at være legetøj, men også som interiør til det moderne hjem.

Tag også en tur i Wonderworld og se et udvalg af farverige legetøj som du kan prøve at matche med dit barns nye farverige og flotte tøj.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller tøj som du har brug for.

Læs mere