Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Sistema » Høj kvalitets drikkedunke, madkasser m.m.


Er du på markedet efter kvalitets produkter fra det populære mærke Sistema, så er du kommet til det helt rigtige sted, hos Topbaby.dk forhandler vi mangler af de lækre produkter i mange af deres forskellige serier. Tjek vores sortiment igennem og se om ikke du kan finde det du leder efter. Skulle det ikke lykkedes, er du meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig meget gerne.

Gå direkte til:
- Vores store udvalg
- Sistema tilbud
- Læs om produkterne
- Hvorfor vælge Sistema

Når du er på meget efter madkasser og drikkedunke eller en Sistema køletaske, så er det vigtigt at undersøge markedet og vælge den forhandler som du føler dig mest tryg ved. Vi sælger altid kun kvalitetsvarer som er fri for alle mulige skadelige stoffer, og derfor kan du altid føle dig tryg ved at handle hos os.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
43 Produkter fundet
Side 1


Sistema på tilbud

Det er meget sjældent vi afholder tilbud eller kampagner på Sistemas produkter, vores fortjeneste er minimal og der er derfor ikke noget af give af her, de gode tilbud finder du dog overalt på siden, vores hjemmeside er spækket med kvalitetsvarer til lave priser, f.eks. Sistema madkasser som står til en fast lav pris.

Tag også i betragtning at vi altid giver gratis fragt på ordre over 499,- derfor er det altså super billigt at købe en sistema opbevaring hos os, med vores kvalitetsvarer gør du hverdagen nemmere for dig og dine nærmeste.


Produkterne

Sistemas produkter tåler opvaskemaskine og er BPA fri, som betyder der ikke er gift eller hormonforstyrrende stoffer i produkterne, altså er de fri for skadelige kemikalier som phthalat og bpa, og er derfor bedre at benytte for både børn og voksne.

Køber man en sistema køletaske holder den maden kold næsten hele dagen, og det er derfor et godt alternativ til at smide sin madpakke i køleskabet på arbejdspladsen eller i børnehaven/skolen.

Vi kan også anbefale Sistema Lunch som er produceret i new zealand, er du blot på markedet efter en madkasse, kan du se hele vores udvalg i madkasse sortimentet, eller hvis det er en drikkedunk du leder efter har vi også et sortiment for drikkedunke.

Alle de andre lækre produkter finder du på denne side, det kan være køletasker, opbevaringsboks eller måske noget helt andet. Udforsk vores store sortiment så du kan blive klogere på hvilke muligheder der er derude.


Hvorfor vælge Sistema

Det er altid en god idé at vælge madkasse leverandør med omhu, da der er meget stor forskel på kvaliteten på varen man køber. Vi forhandler stort set kun Sistemas produkter i vores madkasse, drikkedunke sortiment, men derfor har vi stadigvæk et stort udvalg.

Hertil har Sistema også meget miljøvenlige produkter, tag for eksempel deres nye serie Renew, hvor målet er at det skal være baseret på minimum 30% genanvendt plastik, dermed kan du altså have en ren samvittighed, selv når du handler frokostprodukter. Og selvom det er bæredygtigt betyder det selvfølgeligt ikke at der kommer alle mulige dårlige stoffer som BPA eller ftalat i.

Din sikkerhed er altid vores højeste prioritet, derfor sælger vi udelukkende ikke produkter som indeholder dårlige kemikalier eller på anden måde kan skade både dig, eller dit barn.


Læs mere