Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

 • kontakt@topbaby.dk
 • Gratis fragt over 499,-
 • Prismatch på alle varer
 • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Drikkedunk » Høj kvalitet og stort udvalg


Er du på markedet efter en kvalitets drikkedunk til dig selv eller en af dine nærmeste, så har du fundet det rigtige sted. Alle vores drikkedunke er uden BPA og andre skadelige stoffer. Vi har et stort udvalg af drikkedunke med mange forskellige funktioner.

Gå direkte til:

 

Markedet for drikkedunke kan være svært at gennemskue, vi har gjort det nemt ved udelukkende at tilbyde kvalitetsprodukter til vores kunder. Alle vores dunke er udvalgt med fokus på kvalitet, sundhed og bæredygtighed. Kig vores store sortiment igennem og se om ikke du kan finde en drikkedunk som passer til lige netop dig.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
12 Produkter fundet
Side 1


Video om producenten

 

 

Kvalitet og bæredygtighed

Hos os finder du et stort udvalg som alle har hver sine funktioner og kvaliteter. Dog har de alle en høj kvalitet og er fri for skadelige stoffer, så du trygt både kan benytte dig af drikkedunken selv men også give den til et barn eller andet.

Vi har i vores sortiment udvalgte produkter fra Renew kollektionen fra sistema, som er lavet af op til 72% genanvendt plast, alt efter hvilket produkt du vælger. Produkterne er selvfølgeligt stadigvæk fri for skadelige stoffer og hormonforstyrrende stoffer.

Vores drikkedunke tåler opvaskemaskine, og har forskellige funktioner som børn kan bruge både til f.eks. sport, skole eller børnehave. Drikkedunkene kan holde i rigtig lang tid grundet den høje kvalitet, da de ikke lige sådan går i stykker.

Dermed finder du altså her drikkedunke til børn som både er bæredygtige samt bpa fri.

 

Vores sortiment af drikkedunke

Vi har blandt andet drikkedunke i rustfrit stål, termo drikkedunk eller vores meget populære smarte drikkedunk med sugerør. Alle har hver deres funktion eller forskellige scenarier hvor de er gode i. Vores drikkedunke med sugerør er meget kendt for at være god til f.eks. at begynde at drikke mere vand, hvor de har den ulempe at de nogle gange kan være mere utætte end de andre.

Vi har drikkedunke som er super gode til sportslige arrangementer, til skolebrug eller dunke som kan holde varmen på indholdet i op til 12 timer. Vi har altid gode tilbud på vores drikkedunke, og tilbyder også altid gratis fragt på ordre over 499,-

Vores drikkedunke henvender sig specielt til børn og er rigtig god til at hjælpe barnet så det nemt kan indtage sin daglige mængde af vand.

Vores sortiment indeholder drikke dunke fra 500 ml helt op til 1 liter, men kan også findes i mindre størrelser.

 

Funktioner og tilbehør

Vores store udvalg giver selvfølgeligt også anledning til en masse tilbehør man kan tilkøbe til sin dunk, vi har for eksempel også sugerør man kan købe ved siden af til sin drikkedunk med sugerør, som gør at du nemt og hurtigt kan skifte dette. Et sugerør bør skiftes engang imellem, men man kan i en fornuftig periode nøjes med at putte det i opvaskemaskinen.

Vi har selvfølgeligt også alt fra madkasser til køletasker man kan tilkøbe så man har sit eget to-go sæt. Det er altid vigtigt at have det rigtige udstyr når man f.eks. skal på udflugt med skolen, eller til et sportsligt arrangement engang imellem.

Husk også at det vigtigt når man køber sin nye dunk at man tager til overvejelse hvad dunken skal bruges til. Vi ser mange der oplever at dunkene med sugerør f.eks. er knap så gode til at tage med i skole fordi dunkene kan være en smule utætte i toppen. Hertil vil en mere fast standard drikkedunk måske passe bedre ind.

 

Hvorfor vælge rustfrit stål?

Glæden ved at købe en drikkedunk i rustfrit stål kan sommetider være dens funktion til at holde på temperaturen, man kan opleve ved en standard plastik drikkedunk at den har en varm smag hvis den har stået ude hele dagen, hvor en i rustfrit stål vil have nemmere ved at holde temperaturen nede.

Fordele

 • Evnen til at holde på temperaturen
 • Tæthed og holdbarhed
 • Miljøskånende i og med den holder længere


Ulempe

 • Rengøringen er nogle gange mere besværlig
 • Dunkene ligger til den dyre ende
 • Kan være tungere at bære rundt på

 

Hvorfor vælge en dunk i plastik / genbrugsplast

At købe en drikkedunk i rustfrit stål kan være super dejligt, men det kan også sommetider være mere en belastning end en glæde. Vi har et stort udvalg af kvalitets drikkedunke i plastik som både er bæredygtige men også har en meget høj kvalitets standard.

Fordele

 • Høj kvalitet og mange funktioner
 • Øger mobiliteten ved at bære rundt på
 • Nemmere at håndtere


Ulempe

 • Plastik er typisk ikke godt for miljøet
 • Dårligere til at holde på temperaturen

 

Hvad anbefaler vi?

Hos Topbaby.dk bruger vi selv vores drikkedunke fra Sistema, vi bruger i høj grad dunken med sugerør til at øge vores daglige vandindtagelse som vi har fundet ud af er super gode til netop dette. Dog oplever vi at de andre varianter har en bedre tæthed ved låget og dermed kan være bedre til at blive fragtet rundt.

Vi håber også du vil tage til overvejelse at vælge en drikkedunk i rustfrit stål, men det kommer helt sikkert an på hvad dunken skal bruges til. Tjek vores store sortiment og læs om de forskellige produkter, så lover vi at du finder den drikkedunk som passer perfekt til dig eller dit barn.

Andre produkter du måske vil synes om

Når du shopper efter drikkedunke skal du helt sikkert også have en matchene madkasse med i dit indkøb. Hertil alt efter situationen, kan en køletaske måske også afhjælpe nogle af sommerens udfordringer.

Hvis du leder efter flere ting til skolegården, kan et piktogram måske også være godt for dit barn, hertil har vi også rigtigt mange spændende bøger til børn i børnehave alderen.

Besøg også forsiden og se om ikke vi har nogle andre fede produkter som du står og mangler i hverdagen.

Læs mere