Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Madkasser » Høj kvalitet og lave priser


Er du på markedet efter en god madkasse til dig selv eller måske til dit familiemedlem? Uanset hvad så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et hav af lækre, miljørigtige og høj kvalitets madkasser som både du, dit barn eller en anden vil få en meget stor glæde ved at bruge.

Vores udvalg er meget stort og hver madkasse har sin egen funktion eller stil, derfor er det også vigtigt at du overvejer dit køb, så du får lige netop den madkasse som passer allerbedst til dig eller dit barn.

Gå direkte til:

Her på siden finder du både madkasse med køleelement, madkasse med rum og rumopdeling, samt mange andre lækre spisetids produkter. Mangler du også en drikkedunk kan du med fordel tilføje det hele til din kurv og få tilsendt produkterne, med gratis fragt på ordre over 499,-

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
31 Produkter fundet
Side 1


Video om producenten

 

 


Et udvalg spækket med høj kvalitet

Ønsker du en madkasse som kan holde i længere tid, som tåler opvaskemaskine, som ikke indeholder diverse dårlige og sundhedsskadelige stoffer, så har vi et stort udvalg af madkasser som kan bruges.

Der er desværre mange madkasser på markedet som er af alt for lav kvalitet, vi har heldigvis gjort det nemt at finde den perfekt madkasse til en overkommelig pris. Hele vores udvalg er nøje udvalg fra vores leverandører. Vores metoder er simple, vi går efter de produkter som opfylder følgende krav pr. prioritet.

  1. Sikkerheden er i top (Ingen skadelige, sundhedsskadelige stoffer)
  2. Kvalitet er i orden (Produkterne skal kunne klare lidt af hvert)
  3. Bæredygtighed. (Produkterne skal have det mindst mulige miljømæssige spor)

Læs om vores produkter og vores kvalitet her.

Når du gå på jagt efter en madkasse, så er det vigtigt du tager til overvejelse hvad den skal bruges til, skal det bruges til frugt og grønt, skal den holde maden varm/kold hele dagen? eller er der helt andre kriterier som gør at madkassen passer perfekt til dig?

Hvis du ønsker at se vores komplette udvalg af kvalitetsprodukter fra sistema - klik her.

 

Kemikalier

Når dit barn skal have mad med i skole, er det vigtigt at madkassen for det første ikke indeholder stoffer som BPA eller ftalater men hvorfor?

Ftalater:

12 ud af 13 Ftalater - altså næsten alle, kan være skadelige for forplantningsevnen. Udover dette er 4 af de 13 også klassificeret som hormonforstyrrende. Altså kommer der ikke noget godt ud af disse kemikalier - i din madkasse i hvert fald.

Læs mere om det her: Kilde - Miljøministeriet

BPA:

Der er på nuværende tidspunkt ikke decideret belæg for at BPA skulle være usundt eller dårligt, hvis man kun udsættes for det i rimelige mængder. Derfor mener vi stadigvæk hos Topbaby.dk at man skal udsættes for så lidt kemikalier som muligt. Derfor vælger vi altid de produkter hvor der er mindst muligt af potentielt eller bevist dårlige kemikalier i.

Læs mere om det her: Kilde - Plastindustrien

 

Lækre madkasser til børn

Dit barn vil helt sikkert blive glad for sin nye madkasse, vi sælger kun de produkter som vi selv ville benytte os af, derfor kan vi også forsikre dig om at produkterne er i top kvalitet. Du behøves ikke længere gå og købe en ny madkasse hist og her, fordi den går i stykker eller andet. Vores madkasser er kvalitetstestet, og vi ved at der skal meget til før at de skal skiftes ud.

Når man skal give sit barn en madpakke med i skole, så skal madpakken selvfølgeligt være lækker, men det betyder bestemt også noget for ens lyst til at spise, om man har en flot og lækker madkasse, det er bare mere indbydende med disse stilfulde madkasser.

Er det specielt funktionerne man er ude efter, kan du blot læse på de forskellige produkter, de er udviklet til hver deres scenarie, nogle af dem kan bruges som køleelement.

Er du på jagt efter en god madkasse som dit barn kan bruge i sin institution? Vi har et hav af forskellige muligheder egnet specielt til dette. Kig blog vores sortiment igennem så lover vi at du bliver inspireret.

 

Bæredygtighed

I vores virksomhed går vi meget op i bæredygtighed, og det at produkterne er så miljøoptimeret som muligt, det betyder at produkterne forurener mindre end andre produkter i samme branche / niche evt. ville gøre.

Derfor har vi også den specielt udviklet serie Renew fra sistema, som er meget bæredygtig. Her er der benyttet minimum 30% genanvendt plastik og helt op til 70% i visse produkter. Det er begrænset hvor nemt det er at lave en miljøvenlig madkasse af plastik. Men her er det altså lykkedes at formindske miljøbelastningen markant.

Ønsker man den 100% miljøvenlige version, findes den nok ikke helt lige nu. Du kan dog selv være det meget behjælpeligt ved ikke at smide dine madkasser direkte ud - hellere sortere dem og afleverer dem på affaldspladsen, du kan også prøve at passe ekstra godt på dem så de kan holde længere og dermed formindske dit forbrug af madkasser.

 

Hvorfor handle hos Topbaby.dk

Der er mange gode grunde til at vælge os som din trofaste leverandør af produkter til spisetid og andet. En af dem er blandt andet at du slipper for at undersøge markedet og finde de bedste produkter hver gang du leder efter et nyt produkt. Noget helt andet er at vi tilbyder gratis fragt på ordre over 499,- og konkurrencedygtige priser.

Vi er ikke meget for at lokke med vores priser, men specielt på madkasser er fortjenesten meget. Derfor kan vi bestemt sige med god samvittighed at vi er blandt de billigste på markedet herved.

Noget helt andet er vores gode service og nemme proces, vi har prøvet at gøre det så nemt for dig som forbruger at finde de helt rigtige produkter, hertil yder vi dig en god og pålidelig service, også når du har lagt dit køb hos os.

 

Andre produkter du måske vil synes om

Vi har et stort udvalg af utallige lækre og stilfulde produkter, som alle har det tilfælles at det er høj kvalitet med fokus på det bæredygtige. Når du leder efter en ny madkasse ville det måske give god mening at tilføje en af vores lækre drikkedunke til kurven?

Det kan også være du leder efter noget helt andet, som måske legetøj? Vi har massere af forskellige legetøj med hvert sit formål. Blandt andet til udvikling og læring, til sjov og aktivitet og meget mere.

Til børneværelset har vi også et hav af lækre plakater, møbler med mere som helt sikker vil passe godt ind i dit barns liv.

 

Udforsk selv vores store sortiment hos Topbaby.dk

 

Læs mere