Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Plakater til børneværelset i stilrent design


Velkommen til Topbabys udvalg af plakater. Vores plakater er målrettet til børn i alle aldre. Vi sørger hele tiden for at holde vores sortiment opdateret med de fedeste plakater som passer til netop dit barn.

Hos Topbaby elsker vi børn og vil altid hjælpe dig som forældre med at finde inspiration til de produkter som passer til dit barns behov. Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at fortælle os hvor sødt dit barn er, kan du altid ringe på +45 4233 6570.


Vores udvalg består af plakater i stilrent design, men som har det tilfælles at det er plakater til børn. Vores plakater kan både være med til at udvikle dit barn, inspiration til børneværelset, men også bare for at give lidt pynt til børneværelset. Vi er meget kvalitetsbevidste og elsker glade kunder.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
41 Produkter fundet
Side 1


Stort udvalg af plakater

Hos Topbaby gør vi en dyd i at have et så stort og flot udvalg som muligt.

Vi ønsker at vores kunder finder alt det de eftersøger hos os, så de kan bevare den tryghed de har når de handler til deres børn. Vi har forskellige plakater i hver sin stil og til hver sit tema. De fleste af vores plakater er på den ene eller anden måde designet til at give barnet læring. Alt i alt er det nogle lærerige plakater vi sælger.

Vores plakater er til børneværelsets inspiration og passer perfekt til det nymoderne børneværelse, og til de andre rum hvor barnet befinder sig. Det kan også sagtens være man bare synes vores plakater er super flotte, og elsker billeder til børneværelset, så er det jo heldigt at du er kommet hertil.

Flotte plakater har vi i hvert fald et stort udvalg af. Vores plakater kan både hjælpe dit barn med at lære alfabetet, og kan også bruges til indretningen af børneværelset. Vores mest populære plakater består ofte af simple dyr i et stilrent design.


Plakater til drengeværelset

Vi har plakater til lidt af hvert, men det er forskelligt hvad piger og drenge har af præferencer til børneværelset. Vi kan jo ikke have at dit barn smider plakaten ud alt for tidligt, derfor er det en god idé at vælge en plakat som passer til dit barn. Det kan være at du ved, at dit barn interesserer sig meget for biler, så ville det jo være oplagt at vælge noget netop indenfor denne genre til ham.


Plakater til pigeværelset

Til piger har vi en masse søde dyr som krammer, men også nogle fantastisk lærerige plakater som kan hjælpe dit barns udvikling på rette vej, vores plakater er supergode til piger, og vi modtager meget god feedback fra netop dem. Det er ikke nogen hemmelighed at piger bare elsker søde dyr og krammere og kærlighed, så hvorfor ikke købe en plakat med netop dette.


Gode tilbud på plakater

Vi har massere af gode tilbud, faktisk er tilbud næsten det eneste vi har, men hvorfor kan du så ikke se dette? Det er nok fordi du ikke har tilmeldt dig som Topbaby+ medlem.

Vores koncept består primært af uændret lave priser som altid er attraktive, vi annoncerer ikke med direkte udsalg eller lignende, til gengæld hvis man køber mange produkter hos os, så giver det nogle gange god mening at tilmelde sig vores abonnement Topbaby+

Herved kan man altså spare op til 50% på udvalgte produkter, og det tjener sig hurtigt hjem hvis man ofte handler hos os, men ved enkelt køb råder vi dig typisk til ikke at oprette et abonnement, da det simpelthen hverken giver mening for dig eller os.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev hvis du ønsker gode tilbud og fascinerende produkter direkte i din indbakke.


Det visuelle og lærerige ved plakaten.

Der findes ikke det perfekte børneværelse. Dit barn vil elske at være med at indrette børneværelset. Børn kan være fantasifulde, kreative og iderige. Det perfekte børneværelse er det som dit barn ønsker, så inddrag gerne dit barn i indretningen, og giv dit barn noget ansvar!

Hos Topbaby har vi altid børnene i første række! Børnene ved altid hvad der kan gøres bedre på deres værelse! Vi håber du som forældre tænker på samme måde!

Vores plakater er med til at styrke synssansen og børns udvikling og forståelse. Med vores brede udvalg af plakater, med alt fra tal til alfabetet, vil dit barn udvikle en forståelse for både bogstaver og tal. Hvis du som forældre inddrager dit barn i indretningen vil barnet også blive en god problemløser og iderig. Lige det der er brug for i de skoleårene.


Vores plakater

Stort set alle vores plakater er tegnet af danske designere, vi har lidt til enhver smag. De er produceret i Danmark og bliver derfor også sendt herfra, det betyder at vi kan tilbyde en hurtig levering, samt god service. Har du nogle ønsker til en plakat som vi kunne bruge i vores udvalg er du altid velkommen til at sende os en e mail, da vi hele tiden ønsker at være med på den nyeste mode.

Alle vores plakater har en høj standard i kvalitet, vi sælger kun de bedste produkter og her er vores plakater altså ikke en undtagelse. For os er vores kvalitet samt service rigtigt vigtig for at kunne opretholde en god forretning, vores kunder skal have lyst til at handle igen når de først har brugt os en gang. Derfor sørger vi altid for at have testet kvaliteten selv, da vi ikke vil sælge noget som vi ikke selv ville købe.

Vores plakater kan være med til at udvikle dit barn, se f.eks. vores abc plakater som hjælper dit barn med at forstår alfabetet, det kan også være vores plakater med dyr som skaber et godt forhold mellem dit barn og dyr, det kan også være en helt anden plakat som dit barn finder lærerigt og interessant.


Ønsker du at gøre din bolig endnu mere stilren og finde nogle produkter der muligvis kunne passe godt til plakaterne kan vi stærkt anbefale at kigge på de flotte træ dyr fra FableWood

Vi forhandler også mange andre produkter, som du kan finde inspiration på, på vores webshop. Se evt. hvad vi ellers har til børneværelset, ellers måske leder du efter lækkert legetøj der udvikler dit barn


Hurtig levering i hele Danmark

Da vores plakater er produceret i Danmark kan vi hurtigt sende dig dine købte produkter også selvom vi muligvis ikke selv har dem på lager, der går typisk ikke mere end 1 hverdage før du har dit produkt, der kan dog være undtagelser hvor vi på den ene eller anden måde ikke har mulighed for at opretholde vores hurtige levering, men det er heldigvis sjældent så du burde roligt kunne regne med at have dit produkt snart.

Læs mere