Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Legetæpper og gulv » Find kvalitetstæpper her


Er du på udkig efter et legetæppe eller et legegulv til børneværelset eller i stuen, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ved hvor super godt det fungerer for børn. Især i de faser af barnets liv hvor sanserne og alt det motoriske udvikles igennem legen. Et legetæppe eller et legegulv er også super relevant, hvis I derhjemme har et koldt gulv, så undgår man også barnet bliver syg.

Gå direkte til:

 

Hos Topbaby elsker vi at lege på vores tæpper og gulv da det giver god kvalitetstid med børnene og stimulere sanserne. Der findes ikke noget sjovere end at lege med børnene på tæpperne, og guider dem igennem hvordan de skal bygge legegulvet med dyr eller bogstaver.

Med vores legetæpper og legegulv af skum forsikre vi at dit barn får en høj legeværdi, høj kvalitet, flotte friske farver og ekstra kvalitetstid med dit barn som styrker dit barns læring. Tag et kig på vores udvalg

 

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
16 Produkter fundet
Side 1


Legetæpper til dit barn

Hos Topbaby har vi gjort det ekstra hyggeligt og sjovt at lege på gulvet. En leg på gulvet vil nu sætte gang i fantasien.

Gulvene af skum kan sættes sammen og det er nemt at pakke frem og tilbage, så hvis man ønsker at tage det med på farten er der også mulighed for det. Vi har tæpper der består af 9 brikker børnene selv kan bygge, og har guvle med alfabetet, tal og dyr og flotte farver.

Alle vores legegulve og tæpper er i forskellige prisklasser og de har alle sammen flotte og fine former og mønstre.

Vores produkter er fri for farlige og sundhedsskadelige kemikalier. Vi har et stort udvalg af skum-legegulv og tæpper som garantere dig og dit barn et blødt underlag, høj kvalitetstid med dit barn, legeværdi, og udvikling.

Med vores produkter vil en leg på gulvet bidrage til dit barns fantasi, læring, motoriske udvikling, talforståelse, ordforråd og sprogforståelse.

Det er et super godt redskab for at skabe kvalitetstid med dit barn og styrke dit barns udvikling.

 

Hvorfor er det vigtigt for dit barn?

Pædagogisk set får din baby eller barn lov til at lege imens barnet ligger eller sidder på et blødt underlag. Til de helt små i de første leveår har vi baby legetæpper til din baby hvor barnet kan træne at ligge på maven.

Til de lidt større børn kan barnet med vores legegulv med tal, selv bygge gulvet og her vil barnet også udvikle en talforståelse, motorisk udvikling og læring.

Hvis man vælger vores legegulv med bogstaver, vil barnet her udvikle sprogforståelsen og kan derfor få en bred viden indenfor ord og kommunikation.

Fantasien, den motoriske udvikling og sanserne spiller en stor rolle, med vores legegulv til babyer som kan bruges til at ligge på maven.

Med vores legetæppe til børn som er hurtigt at pakke frem får barnet selv mulighed for at få gulvet i hænderne, sammensætte gulvet og kan lege på det.

 

Bliv inspireret

Leder du efter noget andet legetøj eller udstyr som kan kan give dit barn tryghed og kvalitetstid, så læs mere om vores store udvalg af puder og dyner eller pusle og badetid som vil give ro, tilknytning samt tryghed og kvalitetstid med dit barn.

Vil dit barn hellere lege fantasilege og rollelege, eller hører en god historiebog eller sangbog, så tjek vores sortiment med et stort udvalg af fantasilegetøj og bøger.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på at med vores kvalitets produkter, sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service nemt og hurtigt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os et kald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere