Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Børnebøger - inspirerende og gode bøger til småbørn


Der er mange gode grunde til hvorfor dit barn vil have det godt af, at du læser højt for dem. Især når dit barn begynder at interesser sig for historie fortællinger og du så kan være med til at give dem det unikke oplevelse om de mange universer som bøgerne kan fortælle om.

Hos Topbaby, kan du finde mange inspirerende og gode bøger til børn, alt fra de klassiske børnebøger til nye børnebøger. Dyk ned i vores udvalg af de bedste børnebøger og del de forskellige universer, som du syntes vil være spændende for dit barn.

Gå direkte til:
- Vores store udvalg af børnebøger
- Stimulerende og gode børnebøger til alle aldre
- Personlige bøger til børn
- Hvorfor det er vigtigt at du læser for dit barn

Husk, at vi tilbyder fri fragt og hurtig levering inden for få hverdage. Så kan du bestille bekymringsfrit og hurtigt komme igang med at dele oplevelsen og magien som bøgerne giver, når du læser dem højt for dine børn.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
85 Produkter fundet
Side 1


Stimulerende og sjove børnebøger til alle aldre

Hos Topbaby, kan du tage på opdagelse i vores store udvalg af børnebøger, hvor du helt sikkert kan finde den bog, som dit barn vil elske. Vi har børnebøger i forskellige sværhedsgrader og til alle aldre. Du vil kunne finde bøger til babyer, børnebøger med lyd, populære børnebøger og/eller gamle børnebøger med de gode fortællinger der aldrig mister magien. Der er masser af genre og kategorier at vælge fra, så du kan finde den gode historie, som du ønsker at dit barn skal opleve.

Til de helt små, som ikke kan tale endnu eller kun kan sige få ord og ikke hele sætninger, har vi sansebøger og børnebøger med lyd. Det er rigtigt godt for deres udvikling af sanserne, i og med at de reager på lyd, føler på ting med hænderne og putter ting i munden samt, at de er visual og kan holde øjnekontakt og følger ting med øjnene. Sanse børnebøger findes i forskelliger teamer med diverse effekter, som gør det spændende for dit barn at udforske og rør ved, og lyde bøgerne viser dem for eksempel hvordan forskellige dyr og musikinstrumenter lyder som. Det er en optimal måde at udvikle dit barns sanser og forståelse for barnets omgivelser.

Til de lidt ældre som kan tale, gå og er mere selv bevidste, hvor det kræves, at de bliver mere udfordret, vil det være relevant at kigge i vores udvalg af sangbøger, malerbøger, gættebøger, historiebøger med mere. Disse bøger vil udfordre dit barns evne til at forstå konteksten af historien, sammenspillet mellem ord og billeder, og gør læring sjovt igennem eksempelvis sang. Der er uendelig muligheder med bøger, hvor du kan lave mange forskellige aktiviteter med dit barn, som vil være sjovt og lærerigt.

 

Personlige bøger til børn

Det er noget helt specielt, når man har sit eget personlige ting, som man arbejder på og gør det til sit eget. Vi har et hav af personlige børnebøger, som dit barn kan forvandle til sit eget personlige bog, som han/hun kan arbejde med og sætte sit eget præg på, så det bliver noget helt særligt.

Eksempler på disse bøger kunne være 'Min allerførste klistermærkebog' som dit barn kan bruge til at samle sit eget klistermærkesamling med de flotteste klistermærker. Eller 'Alt om mig' bogen hvor du som forældre kan udfylde alle mulige detaljer om barnet, så som barnets navn, fødsel, opvækst, speciale begivenheder, billeder, noter med mere, der vil gør det helt specielt til når barnet engang selv kan kigge på det og læse det. Det vil være et dejligt minde om barnets opvækst og om andet også den perfekte gave til en særlig anledning senere i livet.

Se de mange forskellige udvalg af personlige børnebøger i 'min første år bog!' og 'opgavebøger', så kan du vælge det som du tænker vil være den bedste bog for dit barn.

 

Hvorfor det er vigtigt du læser højt for dit barn

Det er nok ikke nogen overraskelse, at bøger og det at læse højt for dit barn, har positiv effekt på dit barns udvikling. Dit barns psyke og mentale sundhed bliver nemlig styrket gevaldigt, når der bliver læst højt for dem. De gode historier og fortællinger udvikler også dit barns evne til at forstå verden, sine omgivelser og vigtigst af alt fantasien, og evnen til at kunne drømme om alle de ting som han/hun vil opnå og være, når han eller hun bliver ældre.

Bøger er også et godt redskab til at styrke dit barns sociale egenskaber med. Det kan være med at forbedre dit barns evne til at se ting fra andres synspunkter og sætte sig i andres sted. Altså, du kan styrke dit barns empatiske evner ved at læse højt til dem og samtidig udvikle deres evne til at reflektere over ting og dermed deres tankegang og den måde de kommer til at tanke på, når de skal løse problemer eller integrere med andre mennesker på. Dit barns ordforråd vil blive forbedret og dermed også deres sprogligfærdigheder, som er essentielt til måden de kommer til at opleve samfundet og verden på.

Sidst men ikke mindst, så er der også det sociale aspekt, som nok er det vigtigste for dig og dit barn, når I læser sammen. Det er samværet mellem dig og dit barn, det intime og intense kvalitetstid som I kommer til at dele, hvor dit barn får din ubetinget opmærksomhed. Det er ikke kun med til at styrke jeres bånd til hinanden men giver også dit barn en tryghedsfølelse, som bidrager til en sund opvækst og læring.

Vi er ikke i tvivl om, at du også vil kunne finde mange andre fordele ved at læse børnebøger for dit barn, hvis ovenstående ikke skulle være grunde nok til, hvorfor du ikke skulle gør det hver dag. Det kan nemt og hurtigt blive til en dejlig vane, som vil gavne jer alle, forældre som børn eller børn og bedsteforældre eller søskende.

 

Mangler dit barn også legetøj til bøgerne?

Vi gør vores bedste for at dit barn ikke kommer til at mangle noget. Derfor, arbejder vi hårdt hver dag for at kunne tilbyde jer et bredt udvalg af kvalitetslegetøj og alt andet, som vi ved at jeres barn eller børn vil kunne bruge.

Tag et kig i vores store udvalg af produkter, herunder legetøj, og find lige præcis det som du tænker dit barn mangler eller vil kunne bruge. Et godt forslag til legetøj, som kunne være relevant til børnebøger, kan du finde i vores udvalg af læring og udvikling's legetøj, som passer godt til bøgerne, når det kommer til at skulle udvikle dit barns sanser og motoriskefærdigheder.

Kigger du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som dit barn har brug for.

 

Læs mere