Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Badelegetøj til store og små


Er du på udkig efter badelegetøj så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ved det at lege med vand er rigtig stimulerende, sansende og underholdende for dit barn. Ryk vandlegen ned på stranden eller ud i badekaret med vores badelegetøj.

Hos Topbaby elsker vi at lege med vand, vandplaskeri og stimulere sanserne. Der findes ikke noget sjovere end at få en sød badeand med i badet eller andre søde badedyr, som er med til at underholde os.

Med vores sandlegetøj fra Dantoy Sandtoys og Yookidoo badelegetøj forsikre vi dit barn en høj legeværdi, høj kvalitet, flotte farver og ekstra sjove vandlege. Tag et kig på vores udvalg

 

Vi tilbyder fri fragt og hurtig levering! Skulle det ske at vi lige netop ikke har det stykke badelegetøj som du leder efter, så kan du kontakte os på kontakt@topbaby.dk, så vi hurtigt kan finde en løsning til dig og sørge for dit barn får det rigtige stykke badelegetøj til den rigtige vandleg.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
26 Produkter fundet
Side 1


Leg med vand i stor stil

Hos Topbaby har vi gjort det ekstra sjovt at lege med vand og sand. Det dejlige vandplaskeri gøres nu til en leg.

Gør badet eller strandturen mere underholdende med sjovt badelegetøj og strandlegetøj til enhver smag.

Vi har et stort udvalg af vand og strandlegetøj i forskellige størrelser. Vi tilbyder dig den gule badeand, legetøj til sandkassen, skyggetelte og andre søde badedyr til pool, strandturen og badekaret.

Med Dantoys og Yookidoos produkter kan vi ikke garantere dig bæredygtigheden, da produkterne er lavet af plastik og gummi, men de er med svanemærket, og allergivenlige. I stedet forsikre vi dig om høj legeværdi, kvalitet og udvikling.

Med vores produkter er der fri mulighed for at dit barn kan lege med sand og vand, og ekstra sjove lege i badet

En leg med vand og sand, bidrager i høj grad til dit barns udvikling, udfoldelse af kreativitet, og stimulerer i høj grad sanserne.

Det er et super godt redskab og grundlag for at tage en tur til stranden og lege.

Husk at vaske alt dit badelegtøj, så du undgår bakteriebomber.

 

Hvorfor er badelegetøj vigtigt for børn?

Pædagogisk set ved vi at hos de yngre børn og vuggestuebørn er badelegetøjet vigtigt for at få stimuleret sanserne samt motorikken og for at få nogle sanseoplevelser.

Hos de lidt større børn og børnehavebørn er det forsat vigtigt at få brugt sanserne, men især her er det vigtigt børnene får udviklet sig kognitivt og får igangsat nogle lege og ideer.

Mange børn elsker at være i vand og underholde sig selv med spændende badelegetøj. Her er der også mulighed for at mor eller far kan få vasket håret på barnet uden for meget brok.

Et enkelt badedyr kan bidrage til din babys kreativitet, og udvikling. Nu er dit barn igang med en rigtig god vandleg - en rigtig dejlig sanseoplevelse for dit barn som du ikke skal gå glip af.

Tag også et af vores UV-telte eller oppustelige badedyr med på stranden sammen med vores strandlegetøj så dit barn får brugt sanserne i stor stil, og udvikler sine kognitive evner.

 

Bliv inspireret

Leder du efter noget andet legetøj, så læs mere om vores store udvalg af udendørs legetøj, badeænder, eller standlegetøj som også kan bruges til at udfolde sig kreativt og udvikle dit barn.

Vil dit barn hellere lege fantasilege og rollelege, og så tjek vores sortiment med et stort udvalg af fantasilegetøj. 

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på at med vores kvalitets produkter, sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os et kald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere