Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Udeleg - udendørs legetøj i god kvalitet


Er du på udkig efter udedørns legetøj, så er du kommer til det helt rigtige sted! Udvikling, motion og glæden ved leg bliver større, fordi der er højere til loftet med udendørs lege og aktiviteter. Man kan altid ryk legen udenfor, med det rigtige tøj på!

I en tid, hvor internettet og teknologien fylder meget af børnenes liv, er det blevet endnu vigtigere med udendørs leg og aktiviteter, hvor børn kan få motion og dermed blive stimuleret i deres læring og sund udvikling. Netop til det, tilbyder Topbaby et stort udvalg af kvalitets legetøj til børn, som gør det sjovt og motiverende at lege udenfor. Tag et kig i vores sortiment og find det helt rigtige legetøj til dit barn.

Gå direkte til:

Husk, vi har tilbyder fri fragt og hurtig levering. Bestil idag, så I hurtigt kan komme ud og lege i den friske luft.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
18 Produkter fundet
Side 1


Udendørs legetøj til alle børn

Det skal være sjovt at lege udenfor! Hos Topbaby elsker vi at lege udenfor! Vi har et bredt udvalg af udendørs legetøj til de fleste børn, både piger og drenge, i alderen 0-8 år. Så der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, som børn elsker at lege med. Det lærerigt, sjovt, og motiverende. Dit barn vil blive mere robust til at være i alt slags vejr.

Hos Topbaby.dk er der mulighed for at rykke fantasilegen udenfor med vores Picnictæppe og madlegetøj. Vi har også et stort udvalg af telte til om sommeren. Til slut vores løbecykler, gyngeheste, og gåvogne.

Når vi leger udenfor er det også vigtigt at have sikkerheden i orden. Når du køber legetøj hos os, så kan du trygt overlade det til dit barn, da vores produkter ikke indeholder farlige kemikalier eller andre skadelige stoffer. Dit barns sikkerhed er vores højeste prioritet og derfor stiller vi krav til vores leverandør om at alle vores produkter skal så vidt muligt være bæredygtige, og alderssvarende.


Udeleg 1 år:

Til de helt små i alderen 1 år, som kan kravle og så småt begynder at kunne gå, har vi eksempelvis, gåvogne.

Gåvogn er en rigtig god måde, som dit barn kan lære at udvikle sine motoriske færdigheder med. Det er en god leg til, at dit barn kan få trænet sit gang og dermed hurtigt lære at gå på egne ben. Man kan altid træne indenfor, indtil dit barn er sikker og tryg i det. Herefter ville det være sjovt at rykke det udenfor.


Udeleg 2 år:

Når børn når 2 års alderen, så kommer der rigtigt gang i dem, hvor legen kan sætte et positivt skub i deres udvikling. Sjove lege med gode udendørs legetøj vil helt sikkert få dem til at elske at lege udenfor hele året rundt.

For at gøre legen sjov, har vi for eksempel løbecykler som helt sikker kan bruges til at give dit barn gode oplevelser med fart over feltet.

Skal det være mere kreativt og lærerigt, så kan vores brede udvalg af madlegetøj være et godt forslag til dit barn, som han/hun kan lege med og samtidig lære om det mad som vi spiser, og de redskaber som de bliver tilberedt i. Hvis dit barn har tilberedt noget mad udenfor, så gå ikke på kompromis med at smage det udendørs - det smager meget bedre!!!


Udforsk vores store udvalg af sjove og spændende legetøj

Er du på udkig efter andet legetøj, så tag det helt roligt, vi har et bredt udvalg som du kan tage et kig på og finde de helt rigtige legetøj til dit barn.

Det kunne for eksempel være aktivitetslegetøj i form af rangler som er et godt stykke legetøj til at stimulere dit barns udvikling, når det kommer til høresans, følelsessans og synssans. Under aktivitetslegetøj kan du også læse mere om børns udvikling og de forskellige stadier, som de går igennem.

Find også vores badelegetøj og strandlegetøj til når I skal en tur ned til vandet og lege med sand! Det altid dejligt og sansende at få sand mellem tæerne og mærke det kolde vand!


Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby.dk går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første priotet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på med vores bæredygtige produkter sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os et kald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 4233 6570

Læs mere