Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Aktivitetslegetøj til din baby og dit barn


Vi ved, at dit barns udvikling og læring er vigtigt for dig. Småbørn lærer bedst igennem leg og bevægelse, og derfor er aktivitetslegetøj til babyer og småbørn et must have for at stimulere dit barns udvikling.

Vi elsker at aktivere, lege og være nærværende. Hos Topbaby finder du et stort udvalg af sjove og forskellige aktivitetslegetøj, hvor størstedelen af vores produkter er lavet af træ og med naturlige farver, som gør det sikkert for dit barn at lege med. Det bliver altid sjovt, udviklende og nærværende med vores produkter!

Dit barns sikkerhed er vores højeste prioritet, og derfor er vores sortiment miljøvenligt og fri for BPA, ftalater og andre farlige kemikalier. Tag et kig på vores udvalg af legetøj.


Gå direkte til:

Vi tilbyder fri fragt og hurtig levering! Skulle det ske at vi lige netop ikke har det stykke aktivitetslegetøj som du leder efter, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk, så vi hurtigt kan finde en løsning til dig og sørge for dit barn får det rigtige stykke legetøj.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
240 Produkter fundet
Side 1


Aktivitetslegetøj er vigtig for småbørns læring

Den absolut bedste fordel ved aktivitetslegetøj er, at det er både lærigt og stimulerende for børn. Det gør leg sjovt og hyggeligt, som gør at dit barn vil elske at lege med det. Som du nok ved og kan læse forneden, udvikler småbørn sig enormt meget og hurtigt i de første måneder og år af deres liv. Derfor er det essentielt, at dit barn bliver stimuleret, når barnet begynder at udvikle sine motoriske evner og sanser samtidig med, at barnet er i færd med at udforske sine omgivelser.

Grunden til det hedder aktiviteteslegetøj er at dit barn skal aktiveres både som baby og barn. Især som baby er det vigtigt.

Generelt er det super vigtigt at aktivere dit barn eller din baby for det er her, dit barn udvikler sig i den positiv retning. Dit barn skal kunne kaste, gribe og tage fat, og alt det motoriske som at lære at gå osv. I stedet for den standarde læring, så gør det til en leg sammen med dit barn med Topbabys produkter.

Til de helt små har vi aktivitetslegetøj til 1 år. Eksempelvis sansetæpper, nusseklude og bamser med lydeffekt, som barnet kan rulle rundt i og lytte til. Det er noget specielt at se hvordan barnet lærer at udforske sine sanser og reagere til lyde.

Vi har også diverse andre lærende og udviklende legetøj som rangler, bideringe og bidedyr, uroer, stableklodser, aktivitetsstativ, gåvogne med mere.


Babyer og småbørns udvikling

I de første uger, måneder og år af barnets liv, udvikler de fleste børn sig meget og hurtigt, derfor er det vigtigt at deres læring om dem selv og deres omgivelser bliver stimuleret via leg.

I følge sundhed.dk, er det forskelligt hvordan børn udvikler sig og det foregår i forskellige stadier. Hvert enkelte barn er unik i deres udvikling og derfor kan man ikke sammenligne det enkelte barns udvikling med andre børn eller deres søskende for den sags skyld.

For at nævne nogle af stadierne i børns udvikling, så kan de mange ting fra de er helt små:

  • Når børn er 6 uger gammel, så kan de allerede benytte sig af deres motoriske evner som at bruge og bøje deres arme og ben samt dreje hovedet. De kan også smile og holde øjenkontakt.
  • Efter 3 måneder, som deres motoriske evner bliver forbedret, begynder de at reagere på fysisk kontakt og på lyd, og bliver mere sikker i deres øjenkontakt. De begynder også at kunne bruge deres hænder og fingre og vil kunne så småt gribe og tage fat i ting.
  • Når børnene er 6 måneder, så begynder de at kunne lidt flere ting og bliver mere aktive. Deres interesse og nysgerrighed for deres omgivelser, bliver større. De bliver mere selvbeviste om samspillet mellem deres motoriske evner og sanser. Det kan man se ved at børnene griber ud efter ting, og putter tingene i munden.

De kan rulle rundt, holde hovedet oppe og støtte sig på deres hænder.

Når de er 1-2 år begynder de lige pludselig at kunne rigtig mange ting, hvor de især kan tage aktiv del i sociale aktiviteter og lege. De kan kravle, stå op (med støtte) og kan sidde hvor de har en god balance. Den vigtigste udvikling som sker her er, at de begynder at reagere på ord og genkende og sammensætte lyde. Hen mod 2 års alderen vil de kunne bruge simple ord og forstå hvad der bliver sagt til dem.

Læs mere om småbørns udvikling og de forskellige stadier på sundhed.dk


Se vores kæmpe sortiment af legetøj

Se vores store udvalg af legetøj til børn, hvor du kan finde en bred vifte af kvalitets legetøj til gode priser. Der vil helt sikkert være noget for lige netop dit barn.

Dette kunne for eksempel være legetøj fra vores sortiment, Kreativ leg, bestående af et udvalg af farverige legetøj, som kan gøre legen sjov og inspirerende for dit barn med de mange flotte og forskellige farver.

Kan dit barn lide at lege udenfor eller lege med vand? Så tag et kig i vores sortiment af Udeleg og Vandleg og køb legetøj lige til dit barns behov.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.


Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby.dk går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første priotet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på med vores bæredygtige produkter sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os et kald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere