Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Musik og larmelegetøj til børn


Musikken kan noget helt særligt. Det kan være porten til et barns unikke univers og der er ikke grænser for, hvad det kan give børn, når det kommer til måden de kan udfolde og udtrykke sig på.

Det er ikke nogen hemmelighed, at musik er meget vigtigt for børns generelle udvikling og læring. Det har en positiv effekt på dit barns udvikling af det kognitive, emotionelle, sanser og kreative evner.

Du kan finde et bredt udvalg af diverse legetøj med lyde og musik instrumenter i vores sortiment, som dit barn vil elske at spille på og lytte til.

Gå direkte til:
- Vores store udvalg af lyd og musik legetøj
- Musikkens univers og positive indflydelse
- Legetøj med lyd

Vores produkter er bæredygtige og fri for skadelige kemikalier. For eksempel, indeholder de naturlige farver, som kommer fra planter og grøntsager, der gør det sikkert for dit barn at lege med.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
29 Produkter fundet
Side 1


Musikkens univers og positive indflydelse

Kan du forestille dig, hvordan verdenen ville være uden musik? Uha, det tør vi ikke engang at tænke på. Det vil vi ikke kunne være foruden og det vil dit barn sikkert heller ikke kunne.

Musikken kan være med til at sætte gang i legen, når der skal danses, synges og gynges ligesom det kan få barnet til at falde til ro og falde i søvn, når det er tid til at tage til drømmeland. Det giver en dejlig ro i sindet og sjælen, og hjælper barnet med at fordybe sig i sine omgivelser.

Som man siger 'børn lære bedst gennem leg', og det gør sig især gældende for musik. Det er fakta, at børn, fra de er helt små, reagere på lyde og hurtigt begynder at kunne genkende bestemte lyde som for eksempel deres forældres stemme. Derfor er musik og legetøj med lyd vigtige for dit barns læring og udvikling, da det stimulerer hjernen, som gør det mere receptive til at oplagre information.

Med andre ord, så spiller musik og lyd legetøj en central rolle for børns evner til at kunne fordybe sig i dem selv og verdenen omkring dem, som de vokser og udforsker deres omgivelser.

Legetøj med lyd

Hos Topbaby kan du finde et hav af musik legetøj til babyer og småbørn, som henvender sig til både piger og drenge.

Til de helt små ville en rangle eller uro med musik og lyde være perfekt til at få sat gang i dit barns evne til at reagere på lyde. Det er en god måde at prøve på at fange din babys opmærksomhed, hvor babyen kan følge legetøjet med øjnene og ved at lytte efter det. Her kan bamserne med lyde også noget helt specielt når det er tid til at falde til ro.

Til de lidt ældre, ville det nok være mere interessant med diverse musiksæt, som indeholder forskellige instrumenter, som kan være mere udfordrende og dermed sjove for barnet at lege med. Det vil udfordre barnets musikalske evner, hvor barnet også vil kunne finde sin præference for, hvilket musikinstrument han/hun bedst kan lide at lege og spille på. Hvem ved, måske kommer dit barns skjulte talent frem.

Tak for at du handler hos Topbaby

Skal der supplementers for musik legetøj eller legetøj med lyd? Så kan du tage på opdagelse og finde lige netop det stykke legetøj, tøj eller andre produkter i vores kæmpe sortiment af lækre sager til børn.

Vi er altid klar og står til rådighed for dig og dit barn. Tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70, hvis der skulle være det mindste i, er i tvivl om eller vil have hjælp til.

Vi sætter stor pris på, at du vælger at handle hos os og er taknemlig for din tillid. Det giver os et ekstra boost til at arbejde hårdt for at levere den bedste service og de bedste produkter til dit barn.

Læs mere