Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Sanselegetøj til baby - kvalitetslegetøj til dit barn.


Leder du efter sanselegetøj til din baby, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Topbaby forhandler vi meget forskelligt sanselegetøj. Vores udvalg er stort og du kan næsten altid finde noget som passer til netop dit barn.

Alt vores legetøj er i høj kvalitet, og uden skadelige kemikalier. Vores største prioritet er altid barnets sikkerhed, og derfor ønsker vi også kun at tilbyde dig gode produkter, som dit barn trygt kan lege med i mange timer.

Gå direkte til:
- Vores store udvalg
- Produkternes kvalitet
- Hvorfor købe sanselegetøj til dit barn
- Barnets alder og legetøj

Når vi siger at vores produkter er uden kemikalier, er det f.eks. fordi at farverne der bliver brugt i legetøjet er ekstrakt fra planter som spinat og gulerødder.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
59 Produkter fundet
Side 1


Produkt kvaliteten

Når du finder leder efter legetøj til et barn, er det meget vigtigt at kvaliteten på det legetøj du kigger på er i top, med kvalitet mener vi både at produkterne er kemikalie fri, så de er sikre for dit barn at bruge og tage i munden. Samt at produkterne ikke går så nemt i stykker, og blandt ikke har mulighed for at give splinter.

Det er alt sammen noget vi taget i betragtning når vi vælger hvilket sanselegetøj vi vil forhandle, og børnenes sikkerhed er altid vores vigtigste prioritet, derfor sælger vi ikke produkter som har en ringe kvalitet, eller som på den ene eller anden måde kan være skadelige for dit barn at bruge.

Vi er også en meget bæredygtig virksomhed, i og med at vi ved f.eks. køb af et stykke trælegetøj sørger for at der minimum bliver plantet 1 træ, så vi altid bruger mindre end vi skaber - og på den lange sigt, skaber en bedre verden som dit barn trygt kan vokse op i, og få et godt liv uden en masse bekymringer.

Vi synes at alt sammen spiller en stor rolle når man skal vælge udbyder på legetøj, og derfor vil vi udelukkende sælge produkter som har en høj sikkerhedsstandard, som er kvalitetstestet, som ikke indebærer alle mulige forskellige dårlige stoffer som er farlige for dit barn og så kræver vi også at vores leverandører har en bæredygtig tilgang til tingene, ligesom vi selv har.

Læs mere om vores virksomheds bæredygtighed på vores produkter.


Hvorfor sanselegetøj til din baby?

Babyer elsker at blive udfordret på deres sanser, derfor er det også vigtigt at stimulerer dem allerede i de helt unge år, specielt fra 0-3 måneder betyder disse former for legetøj meget for barnets udvikling fremadrettet.

Barnet lærer meget hurtigt, og er rigtig god til at lege med sig selv og leve sig ind i sine lege, dit barns udvikling går meget stærkt de første år, hvor det kan være svært konstant at finde legetøj som stimulerer dit barns sanser og læring på det rigtige tidspunkt. For hvornår skal man skifte legetøj, så barnet får den bedst mulige indlæring i børneårene?

Det er noget vi går meget op i, og er blandt kernestenen i hvorfor vi blandt andet sælger legetøj til børn, helt små har brug for nyt legetøj ret ofte, og måske oftere end de fleste egentligt ved og tror. Derfor har vi blandt andet skabt et abonnement hvor man hver 2 måned får tilsendt nyt legetøj som passer til de fleste børn i netop den alder.

Du skal altid have minimum et sanselegetøj da det er et sikkert hit, og det gør at dit barn kan udvikle sine sanser, vi har et stort udvalg af sanselegetøj som vi synes du skal kigge igennem og se om ikke du finder noget der passer til dit barns behov, blandt de mest populære er legetøj som barnet kan bruge og røre ved, ligeså noget de kan proppe i munden så du kan få en fornemmelse af hvordan de forskellige ting smager.

I starten vil vi altid anbefale at man anskaffer sig nogle sansebøger, et sansetæppe og gerne en uro som barnet kan ligge og kigge på.

Er du i tvivl om hvilket legetøj du skal kigge efter i dit barns alder, så hjælper vi hjertens gerne. Giv os et opkald på vores hotline og spørg efter en som har forstand på netop det, så vil vi guide dig så godt vi kan.

Men husk at det er dig som kender dit barn, og hvert barn er forskelligt. Så vi har ikke altid et facit, men gå efter din mavefornemmelse og evt. observer hvad dit barn bare elsker at lege med.

Hvornår skal du købe hvad?

Det kan være svært at vide hvornår man skal købe hvad til sit barn, derfor har vi prøvet at lave en lille liste med det legetøj vi anbefaler helt op til 2 år.

0-3 Måneder:

Køb en uro, et sansetæppe nogle bløde bøger dit barn kan lege med.

3-6 Måneder:

Tilkøb tøjdyr dit barn kan lege med, evt. nogle rangler dit barn kan bide lidt i og også gerne nogle bolde eller lignende dit barn kan lege med.

6-9 Måneder:

Sørg for at legetøjet stadig er stort i størrelsen, da der stadig vil være en den ting som skal smages på, prøv med nogle bolde i forskellige størrelser, evt. et legetæppe med en masse forskelligt legetøj.

9-12 Måneder:

Find noget der evt. kan åbne og lukke, ting til badekaret - en badeand eller lignende, overvej også gerne puttekasser. og måske et køkken eller lignende med noget forskelligt madlegetøj. Hav gerne et stort udvalg som barnet kan benytte sig af.


Hvorfor handle hos Topbaby

Når du leder efter legetøj eller tøj til dit barn, skal du lede efter en forhandler som har et god kendskab til branchen, derfor skal du følge din mavefornemmelse og gå efter de produkter som du føler er i højeste kvalitet. Pris har selvfølgeligt også noget at sige, men i sidste ende er det altid kvaliteten på de produkter du finder, der er vigtigst.

Du kan nemlig sagtens finde nogle billige legetøjs produkter, men hvis der er kemikalier og alt muligt skadeligt i produkterne, så er de ikke 1 kr værd.

Vælg den forhandler du er mest tryg ved, og køb noget ordentligt til dit barn, vi siger ikke du skal købe det hos os, men vi håber i hvert fald for dig og dit barn at i finder nogle produkter der er en god kvalitet og som man trygt kan bruge i lang tid.

Vi kan selvfølgeligt prøve at lokke dit med noget gratis fragt på ordre over 499,- og 365 dages returret, men det er ikke det du skal vælge os for.


Måske vil du også synes om

Når du leder efter legetøj til din baby, kan det jo være du også er interesseret i at babyens værelse bliver dekoreret, så det både er lærerigt for babyen at opholde sig der, men også så at babyen føler at det bliver et trygt sted allerede fra starten af.

Kig evt. efter nogle plakater som vil passe godt til dit barns værelse, det kan også være vores populære træ dyr fra Fablewood, som dit barn vil få meget glæde af.

Skal vi helt hen i børnetøj har vi også et udvalg der du måske ville kunne lidt, kig vores hjemmeside igennem og se om ikke vi har noget som passer til lige præcis dig og dit barns behov. Så vil vi til gengæld love dig at give dig den bedste service som vi kan, samt en hurtig levering selvfølgeligt.

Læs mere