Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Byggeklodser til børn - Høj kvalitet og gode materialer


Er du på markedet efter byggeklodser til dit barn, eller måske nogle design magnetiske klodser som kan være sjove at lege med, og som dit barn ville elske at have i hans legetøjssamling. Vi har her lidt af hvert til dig der leder efter noget kreativt legetøj som dit barn kan få mange timer til at gå med.

Gå direkte til:

- Vores store udvalg
- Hvilke klodser finder du her
- Hvilken kvalitet har vi?
- Læs om hvad klodser gør for dit barn

Der findes rigtigt mange forskellige slags på markedet, og du kan finde stort set dem alle her i vores sortiment, det er vigtigt at du tager til overvejelse hvilke nogle du skal vælge til dit barn, er det nogle der kan holde sammen, som kan stables eller bare nogle klassiske man kan bygge med? Der er mange muligheder, og de er hver for sig gode til børn på hver sin alder i forhold til læringen i dem.

 

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
61 Produkter fundet
Side 1


Hvilke klodser forhandler vi?

Som udgangspunkt forhandler vi mange forskellige slags klodser, de fleste dog fra mærket Wonderworld eller Fablewood, fra disse mærker er der mange forskellige klodser at finde - Det kunne være magnet klodserne fra fablewood, eller byggeklodserne i træ fra Wonderworld.

Når man vælger hvilken klods man skal købe, er det vigtigt at tage dit barns alder i betragtning, du kan evt. sorterer efter dit barns alder i toppen, også finder du de byggeklodser vi anbefaler til dit barn i forhold til dets alder.

Der kan godt gå noget tid før dit barn kan bygge med klodser, da det kan være svært for en lille at bygge lige, men bare rolig - her gælder princippet øvelse gør mester virkeligt, for dit barn vil hurtigt opfatte det sjove ved at sætte noget sammen og blive bedre og bedre, og pludseligt står du med en lille ingeniør i armen. Ja de vokser alt for hurtigt.

 

Fantasifuld legetøj

Når det kommer til klods legetøj er det kun fantasien der sætter grænser, klodser kan være svært for en baby at benytte men begynder ligeså stille at blive mere og mere populært efter 1 års alderen, her begynder børn at elske at stable og sætte sammen, vælg gerne klodser i træ til at starte med, du kan også udfordrer dit barn med nogle magnetiske klodser der kan ligne dyr, her kan de rigtigt få fantasien til at løbe løbsk.

Leg med magnetisk tiltrækningskraft kan gøre det lidt nemmere for børn i den helt unge alder, da det hjælper med at holde dem sammen, derfor er vores anbefaling til børn fra 10 - 12 måneder klodser med indbyggede magneter som hjælper med at holde dem sammen.

Prøv dog gerne med nogle uden efter et år, så barnet rigtigt kan blive udfordret på byggedelen og lidt efter lidt blive bedre til at bygge lige. Se evt også vores stableklodser som kan være rigtig gode efter det første år

Hvad for nogle sjove ting eller bygninger har dit barn bygget? Brug hashtagget #TopbabyKlodser og vis os det på instagram, så deler vi det på vores sociale medier.

 

Hvilken kvalitet har vi?

Hos Topbaby finder du altid produkter i højeste kvalitet, og ikke mindsk bæredygtige produkter. Specielt indenfor byggeklodser af træ er det vigtigt at de ikke går i stykker, derfor har vi selvfølgeligt testet alle vores produkter inden salget af dem - så du og dit barn altid får den bedste oplevelse med vores produkter.

Vi går meget op i en bedre fremtid, og sørger altid for at vores leverandører på den ene eller anden måde har en bæredygtig plan, vi vil gerne sikre os at vores børn har mindsk mulige bekymringer i deres liv, og det gør vi ved at forbedre klimaet, derfor anser vi os også som en grøn virksomhed.

 

Hvorfor du skal handle hos Topbaby

Der er mange gode grunde til at du skal handle hos Topbaby fremfor andre webshops indenfor dette markedet, vi prøver vores bedste på at give dig den bedste service, hertil er vores produkter også altid kvalitetstestet, så du er sikker på at du ikke propper dårlig kvalitetsprodukter i dit barns hænder.

Dit barns sikkerhed er altid vores første prioritet i forbindelse med produktudvikling og når vi leder efter nye leverandører, derfor er det også gennemgået nøje inden salget af disse.

Selvom at prisen ikke i denne branche burde være det afgørende for hvem du vælger at handle hos, kan vi jo også friste lidt med vores gratis fragt på ordre over 499,- og 365 dages returret - når ja også kan du ofte handle meget billigere hvis du allerede har tilmeldt dig vores Topbaby+ abonnement.

 

Hvorfor er klodser gode for dit barn

Det er jo en lang smøre at fortælle om alle de pædagogiske og psykologiske fordele ved at dit barn får lov at lege med byggeklodser, men det kan hjælpe dit barns kreativitet og også udfordrer dit barn tilpas meget til at barnet bliver bedre til at modtage læring, faktisk er der meget problemløsning i at bygge med byggeklodser, så dit barn vil helt sikkert blive glad for det senere i sit liv, selvom det muligvis ikke er noget du høre fra.

Vi elsker at bidrage til at dit barn får en god barndom og bliver udfordret på en lærerig måde, som i sidste ende gør dit barn klogere og sikre den et bedre liv - derfor har vi også lavet vores Topbaby+ Ekstra pakke hvor du på et abonnement tilkobler dig og modtager lærerigt legetøj som passer præcis til dit barns nuværende alder hver 2 måned.

Det sparer dig tid, i og med du ikke behøves at søge rundt for at finde det legetøj som passer til dit barns alder, og det hjælper med at dit barn får de rigtige udfordringer på det rigtige tidspunkt. Det skal hverken gå får hurtigt eller for langsomt.

 

Leder du efter produkter til dit børneværelse så klik her, se også vores andet legetøj klik her.

Læs mere