Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Billigt sandlegetøj til dine børn


Er du på udkig efter sandlegetøj, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ved det at lege med sand er rigtig stimulerende og sansende for dit barn.

Hos Topbaby elsker vi at lege udendørs lege, og stimulere sanserne. Der er ikke noget mere lækkert end at snuppe spanden og skovlen, med ned på stranden og lege med sand.

Med vores sandlegetøj fra Dantoy Sandtoys forsikre vi dit barn en høj legeværdi, højt kvalitet, og flotte farver. Tag et kig på vores udvalg

 

Vi tilbyder fri fragt og hurtig levering! Skulle det ske at vi lige netop ikke har det stykke sandlegetøj som du leder efter, så kan du kontakte os på kontakt@topbaby.dk, så vi hurtigt kan finde en løsning til dig og sørge for dit barn får det rigtige stykke sandlegetøj.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
8 Produkter fundet
Side 1


Udendørs legetøj

Hos Topbaby.dk har vi gjort det nemt og sjovere at få fingerene i vores strandlegetøj og vandlegetøj.

Grib bolden, og gå ikke glip af vores fine pakker til dig som pædagog, forældre, eller familiemedlem.

Vi har et stort udvalg af sand og strandlegetøj. Med Dantoys produkter kan vi ikke garantere dig bæredygtigheden, da produkterne er lavet af plastik, men de er med svanemærket, og allergivenlige. I stedet forsikre vi dig om høj legeværdi og kvalitet.

Vi tilbyder forskellige strandpakker i forskellige størrelser, hvorpå du kan få pakker med skovle, spader, spande, vandkander og alt det legetøj til sandkassen eller, som du skal bruge nede på stranden.

Med vores produkter er der fri mulighed for at dit barn kan lege med sand og vand, flytte jord, og lave flotte sandforme, sandslotte, og udfolde sig kreativt sammen med andre børn også - og hvem ved? Måske vil barnet også hjælpe lidt til i haven.

En leg med vand og sand, bidrager i høj grad til dit barns udvikling, udfoldelse af kreativitet, og stimulerer i høj grad sanserne.

Det er et super godt redskab og grundlag for udendørs legetøj, og for at sætte en aktivitet og leg igang udendørs.

 

Hvorfor er strandlegetøj vigtigt for børn?

Når børn er fyldt 2 år, begynder de at udvikle fantasien, og elsker at lege fantasilege. I dette stadie er det også meget vigtigt at få brugt sanserne.

Børn elsker at lege i sandet, og kombinere det med vandet. At få hænder og fødder i det, er det bedste de ved. De elsker at lave sandkager, sandslotte, lege med sandforme og meget mere.

Pædagogisk set, så viser forskning også at jo hurtigere børnene får hænder og fødder i sand, jo mere styrker det deres kognitive evner, læring, og udvikling. En simpel leg som at lege i sandkassen, sker der en ekstrem udvikling i hos barnet. Især hos de mindreårige.

Ikke mindst at de får brugt deres sanser, får børnene også udfoldet sin kreativitet, og kan komme på mange flere ideer som kan bruges i barnets fremtidige liv som voksen.

 

Bliv inspireret

Leder du efter noget andet legetøj, så se også vores store udvalg af udendørs legetøj, som også giver en god bund for at udfolde sig kreativt og fantasirigt udendørs.

Vil dit barn hellere lege med musik, og synge så tjek vores sortiment med et stort udvalg af sangbøger, og musik og larmelegetøj.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på at med vores bæredygtige produkter, sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os et kald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere