Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Legetelte til dit barn og baby


Er du på udkig efter sjove og forskellige legetelte, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ved hvor underholdende det er at lege i både indendørs og udendørs legetelte.

Hos Topbaby elsker vi at lege udendørs lege, men også indendørs. Der er ikke noget mere sjovt end at få pulsen op og udfordre de motoriske evner både udendørs og indendørs.

Med vores legetelte forsikre vi dit barn en høj legeværdi, højt kvalitet, og flotte farver og pulsen på det højeste uden at sidde fanget. Tag et kig på vores udvalg

Gå direkte til:

 

Vi tilbyder fri fragt og hurtig levering! Skulle det ske at vi lige netop ikke har det legetelt som du leder efter, så kan du kontakte os på kontakt@topbaby.dk, så vi hurtigt kan finde en løsning til dig og sørge for dit barn får det rigtige legetelt.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
13 Produkter fundet
Side 1


Legetelt til indendørs og udendørs brug

Hos Topbaby har vi gjort meget ud af legen både indendørs og udendørs. Gå ikke glip af vores mange forskellige telte til børn

Vi har et stort udvalg af flotte legetelte til haven, legetelt med tunnel, eller et telt du blot kan tage med på stranden.

Vi har forskellige legetelte til børn i forskellige størrelser. Vi har legetelt som kan bruges både ude og indendørs. Det er nemt at slå op og pakke ned igen.

Med vores mest populære telte er der fri mulighed for at dit barn kan få pulsen op, udvikle sig motorisk og kan lege både inde og ude.

Det er et super godt grundlag for at tage ude når vejret er bedst, og børn elsker at lege ude.

Hvorfor er et legetelt vigtigt for dit barn?

Hos Topbaby ved vi at legeteltet er et helt fantastisk legetøj med kæmpe legeværdi for både de store og små. Et legetelt kan både bruges indendørs og udendørs.

Fra børnene er helt små elsker de huler, tæpper og tryghed. Glæden ved huler og telte forsvinder ikke når de bliver større. Et legetelt indbyder til mange forskellige rollelege for både store og små. Det indbyder til fantasi og er et frirum hvor børnene føler sig usete og private.

I legeteltet kan der leges med andre børn eller alene hvor barnet også lærer at sætte grænser for sig selv

Det lille barn har stor glæde af at få tæpper, dyner og bamser med ind i legeteltet.

Det er en stor tryghed i at mor eller far her deltager i legen. Barnet ville elske at få en lille snack eller drik med ind i legeteltet.  

Samtidig bliver barnets private sfære, hvor voksne kun er inviteret ind. Man kan sammenligne det med, når vi som voksne skal have gæster. Vi vil gerne vise vores hjem frem fra dets bedste side, og vi er stolte over det. Ligeledes vil børnene have det med legeteltet.

De lidt større børn bruger oftest teltet til rolle lege, men har også rigtig meget glæde af at bruge et legetelt alene som deres helt eget. Her er der skabt en hyggekrog til fordybning, ”læsning” af en god bog, hygge med yndlingslegetøjet eller måske en overnatning i teltet på værelset.

Legetelte er lette at sætte op og pakke sammen igen efter brug. Nogle gange er det også fantastisk at pakke det væk et stykke tid, så er det ligesom at få nyt legetøj.

Vi har mange pop up telte i flere forskellige designs, så der burde også være et til dit barn.

Bliv inspireret

Leder du efter noget andet legetøj, så se også vores store udvalg af fantasilegetøj som også bidrager til sjove og gode fantasilege.

Vil dit barn hellere lege med musik, og synge så tjek vores sortiment med et stort udvalg af sangbøger, og musik og larmelegetøj.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste, for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på at med vores bæredygtige produkter, sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os et kald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere