Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Rangle til baby i høj kvalitet


Er du på udkig efter rangler til din baby, så er du havnet det rigtige sted. Vi elsker vores baby rangler hos Topbaby. Gå ikke glip af vores søde og udviklende rangler til din baby.

Vi har alt fra rangler i træ, til bamse nussekludes rangler, rangler med raslelyd, bidedyr og bideringe, og meget mere. Alt sammen nogle der kan benyttes uden dit barn kommer til skade.

Hos Topbaby har vi et bredt udvalg af kvalitets rangler, som dit barn vil elske at bruge. Vores største prioritet er altid dit barns sikkerhed og udvikling, og derfor vil de produkter du finder på vores side aldrig have nogle skadelige stoffer i sig. Farverne du ser er blandt andet ekstrakt fra grøntsager som spinat og gulerødder, det sikre at dit barn altid har det bedste legetøj. Vores legetøj skal være det sundeste for dit barn.

Gå direkte til:

 

Som forælder er det vigtigt at vælge de rigtige produkter til dit barn fra start af, derfor er vores udvalg udelukkende baseret på bæredygtige kvalitetsprodukter, som alle er produceret med dit barns sikkerhed som den højeste prioritet. Som forældre spørger du måske dig selv ''Hvilken rangle skal jeg vælge?'' Måske leder du endda efter noget til barnevognen.

Det kan være svært at vælge den rigtige rangle. Hos Topbaby, finder du et bredt og bæredygtigt udvalg af rangler. Både til ophæng til barnevognen, nusseklude til putningen, eller bare legetøjsrangler.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
39 Produkter fundet
Side 1


Produkter du finder i vores sortiment

Vi har prøvet at skabe et så bredt udvalg af rangler, med forskellige kvalitetsprodukter som muligt. Vi ved at rangler ofte er det første stykke legetøj som man sætter i sit barns hænder. Hos Topbaby kan du vælge så det passer lige til det, dit barn kan finde interessant.

Vi har trærangler, ophæng til barnevognen, nusseklude og rangler i forskellige farver der er med til at udvikle dit barn.

Derfor er det også vigtigt at have et stort udvalg, så der er lidt til alles behov. Rangler er ofte i meget forskellige kvalitet, og derfor har vi fravalgt nogle forskellige leverandører, da de ikke kan leve op til vores krav om de indholdsstoffer der må være i blandt andet farven på produkterne.

Baby rangle: Til babyer har vi mange forskellige produkter. Det er dog vigtigt at tage hensyn til at babyen eller barnet ikke kan få produktet helt ind i munden. Derfor kan du altid bruge vores filter funktion, hvor du kan vælge dit barns alder, og ud fra det få vores anbefaling af hvilke produkter der passer til dit barn, netop til dens alder.

 

Hvorfor er en rangle vigtig

Det er vigtigt for dit barns udvikling at få sig en rangle, da det både kan være lærerigt og udviklende. Rangler stimulerer både ens følelsessans, høresans og synssans, derfor er det super vigtigt at dit barn stifter bekendtskab med en rangle ret tidligt i livet. Når du kigger efter en rangle er det vigtigt at læse om hvilke forskellige indholdsstoffer der er i produktet, da der er mange dårlige produkter derude.

Det er det første legetøj dit barn får i hånden, og derfor er det også her dit barn begynder at udvikle sig motorisk og kognitivt. Dit barns gribeevne, høresans, og synssans, bliver stimuleret i høj grad. Barnet kan med fordel også bruge en rangle som et underholdningsværktøj.

Vent og se engang når dit barn forsøger at række ud efter ranglen i barnevognen - DET GIVER ET SMIL PÅ LÆBERNE! Eller når dit barn begynder at gnave i den. Det er super underholdende og udviklende for dit barn! Gå ikke glip af det!

Det er ikke altid det sjoveste for dit barn at skulle få skiftet ble. Sommetider kan det blive en stor udfordring med skrig og gråd. MEN.. Gør pusle og skifte situationen sjovere for dit barn ved at give dit barn en rangle i hånden eller hæng en flot uro op som dit barn kan ligge og kigge på.

Når du leder efter en rangle så kan du ofte læse om produktet, enten på forhandlerens side men det er også ofte en god idé at søge på leverandøren af produktet for at læse mere konkret hvad de bruger i deres produkter.

 

Måske vil du også synes om

Når du er på markedet efter legetøjsrangler, kunne du muligvis også finde andet legetøj som er relevant for dit barn netop nu. Kig vores legetøj indenfor den bløde leg - her finder du et bredt udvalg af bamser, nusseklude, rangler, og meget mere.

Du kan også nemt finde noget til pusle og badetiden, eller noget til børneværelset. Se også vores udvalg af aktivitetsstativer, aktivitetslegetøj eller sovetid. Her vil du finde udstyr som puder, dyner og tæpper, senge og tilbehør, barnevogn, ophæng og tilbehør, aktivitetsstativer, og legetøj der vil underholde og aktivere dit barn.

Hvis du som noget helt andet er interesseret i legetøj til de lidt større børn så tjek vores legetøj ud. Her vil du eksempelvis kunne finde nogle byggeklodser.

Til børneværelset har vi også en masse sjove og lærerige produkter, blandt andet kan du pynte dit barns værelse med nogle plakater

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller tøj som du har brug for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby.dk går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første priotet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på med vores bæredygtige produkter sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os et kald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 4233 6570

Læs mere