Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Bamser til børn - nuttede og bløde bamser i høj kvalitet


Bamsen er nok det mest populære legetøj, som alle børn vil have og elsker. Det er ikke svært at forstå, da børn får sig en bedste ven, som de kan lave alt sammen med. Du kan finde den helt rigtige bamse og den trofaste følgesvend til dit barn hos Topbaby.

Gå direkte til:


Vi har et stort udvalg af bamser, som både piger og drenge vil elske. Udforsk de mange flotte tøjdyr og lad ikke dit barn vente for længe med at få sin bedste ven.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
121 Produkter fundet
Side 1


Nuttede bamser til baby

Vi har nuttede og bløde bamser til både de store og små i alle aldre, som hjælper dit barn med at føle sig tryg, når det er bliver tid til at tage til drømmeland. De skønne bamser kan noget helt særligt når det kommer til at få dit barn til at falde til ro eller det at have en legekammerat at lege med.

Det er ikke kun et legetøj dit barn får sig, men også en ven for livet. Tøjdyret kommer til at være en ven som barnet kan skabe et stærkt bånd til og føle sig tryg ved at dele alle sine hemmeligheder med.

Til de helt små, som kun er et par uger gamle, kan du finde et bredt udvalg af de mest nuttede nusseklude med bamser, som giver nussekluden en varm og imødekommende personlighed der gør, at din baby vil elske at nusse med den. Med sin ynglings nusseklude ved sin side kan din baby hurtigt falde til ro og få sig en god nats søvn eller lur, hvor end I måtte befinde jer.

Til nussekluden vil de små bamser være den perfekte legekompagnon der med garanti vil gøre legen endnu mere sjov, for som man siger 'jo flere jo bedre'. Det er også en god ide, at man som forældre altid har en ekstra bamse i pusletasken hvis nu uheldet skulle være ude at man glemmer tøjdyret derhjemme.

Til de lidt ældre som ikke finder de små tøjdyr interessant eller blot ønsker sig en legemakker som er lige så stor som dem selv eller større, har vi også kæmpe bamser. De store bamser kan være med til at gør legen ekstra sjov og udfordrene for barnet. De kan holde til meget og er også gode puttemakre, som vil give dit barn en følelse af tryghed når barnet krammer dem.

 

Dyreriget i bamser - bamse hund med mere

Vi har hele dyreriget i bamser, hvor du kan finde de forskellige og mest populære dyr som dit barn kender fra hjemmet, den zoologiske have, marken, junglen eller savannen.

Du kan finde hunde bamser, katte bamser, kanin bamser, elefant bamser eller noget helt tredje som krokodille, giraf, løve, skildpadde, hest, ko, papegøje med mere. Det er ikke kun tøjdyre fra den virkelige verden, som du kan finde hos os, men også fra fantasiverdenen som eksemplvis feer, drager, dinosaure og enhjørninge bamser.

Der er ikke grænser for hvad små børn kan drømme om, og tøjdyrer kan være et godt redskab til at udvikle dit barns fantasi, hvor de kan skabe deres helt eget univers. Med sin bedste ven ved sin side kan dit barn trygt tage på eventyr i sit univers og dele alle dens hemmeligheder. En livlig fantasi har en positiv effekt på dit barns kognitive og sociale udvikling, da barnet tilegner sig vigtige færdigheder for at kunne skabe gode relationer med andre mennesker og få venner senere i livet.

 

Den perfekte gave til en hver anledning

En bamse er den perfekte gave til fødselsdagen, barnedåbet, baby showeren, nybagte forældre eller bare til en helt almindelig dag, hvor du vil overraske og bringe glæde i dit barns liv. Som vi selv kender det, de bedste gaver man får er nogle gange de gaver som man mindst forventer eller at der ikke er en special anledning til, at man får dem.

Vi har et stort udvalg af bamser fra Wonderworld og Teddykompaniet med de populære mærker som Diinglisar, Babblarna, Miffy, Bunnies, Alfons Åberg, Big Ear, Cotton cutties, Dreamies og mange flere. De kommer i forskellige former, farver og størrelser, så du kan frit vælge den eller de bamser, du mener vil glæde barnet mest.

De kommer også i forskellige prisklasser, så du kan finde en gave der passer til dit budget. Vi har gjort det nemt for dig at vælge de bedste tøjdyr til dit budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. I vores kategori for gaver fra 0-99 kroner og 100-199 kroner, kan du blandt andet finde billige bamser uden at sprænge pengepungen. Det er ikke altid nemt at finde en gave og derfor har vi gjort det nemt for dig at navigere mellem de mange produkter, som vi har på vores webshop.

 

Hvorfor handle hos Topbaby

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores sortiment, hvorfor vores udvalg af produkter kun består af kvalitetsprodukter til fordel for børnene og miljøet. Vi stiller høje krav til vores leverandøre både når det kommer til det materiale som produkterne indeholder, og de tiltag som de tager for at være bæredygtige.

Vi gør det nemt og billigt for dig at handle hos os, især hvis du vælger Topbaby som din foretrukne babyshop. Med Topbaby+ abonnement får du nemlig adgang til medlemspriser, hvor du kan få de fleste af vores produkter billigere end dem som ikke er medlem.

Småbørn vokser og udvikler sig hurtigt i de første måneder og år af deres liv, hvilket betyder at det er vigtigt de leger med legetøj som kan udfordre dem og hjælpe dem i deres læring og udvikling. Det kan være svært og stressende at være på udkig efter stimulerende legetøj som dit barn vil finde interessant.

Derfor tilbyder vi Topbaby Ekstra Abonnement, hvor dit barn vil få nyt legetøj hver 2. måned, som barnet vil finde interessant og som vil udvikle barnets læring og sociale kompetencer. Det giver også dig ro i sindet som forældre, så du kan fokusere på at bruge mere tid med dit barn og have det sjovt.

 

Find alt til dit barn hos Topbaby.dk

Vi har et kæmpe sortiment, som du kan se på vores side, da vi vil sikre, at dit barn ikke kommer til at mangle noget.

Typisk vil børn gerne have legetøj, som de kan lege med sammen med deres favorit tøjdyr. Det kunne for eksempel være gåvogne og gåbiler, som de kan sætte deres bedste ven på og gå en tur med. Eller Madlegetøj og køkken tilbehør som de kan bruge til at lave mad med.

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service.

Skulle du mangle noget, vil vi meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail. Så giv os et kald eller skriv til os, så er vi tilrådighed, og skal nok finde en løsning til det du og dit barn mangler.

Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov.

 

Læs mere