Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Aktivitetsstativ - styrker sanser og motoriske evner


Når det kommer til at stimulere og udvikle dit barns sanser og motoriske færdigheder, så er et aktivitetsstativ lige netop det stykke legetøj, som dit barn har brug for. Det vil også gavne dig som forældre, hvor du kan få en tiltrængt pause fra hverdagens strabadser og lade din baby lege selv under aktivitetsstativet uden din fysiske støtte.

Vi elsker vores aktivitetsstativer som er sansende, motorisk udviklende for barnets liv, og giver dig som forældre frie hænder.

Se vores store udvalg af aktivitetsstativer i forskellige og smarte designs, som dit barn vil elske at lege med.

Gå direkte til:

 

Vi tilbyder fri fragt og hurtig levering, når du handler os. Du kan også være sikker på, at vores produkter er i høj kvalitet og fri for sundhedsskadelige kemikalier, som gør det sikkert for din baby at lege med.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
6 Produkter fundet
Side 1


Fordelene ved aktivitetsstativer

Den essentielle fordel ved aktivitetsstativer er dettes bidrag til en sund udvikling af babyers sanser og motoriske evner, når babyer kan registrere lyde og begynder at gribe efter ting i færd med, at de bliver mere bevidste om deres omgivelser.

Derudover, følger der også en anden væsentlig fordel med som kommer dig, som forældre til gode. Ja, det er en fordel til dig, fordi vi ved at som forældre til et spædbarn er du nød til hele tiden at bære dit spædbarn rundt fordi dit barn ikke er gammel nok til selv at skulle kravle eller holde hovedet oppe endnu.

Her er stativet, et rigtigt godt redskab til at holde dit barn beskæftiget uden, at du skal holde eller have dit barn på skødet. Det giver dig en tiltrængt pause i hverdagen, som du har brug for, så du kan lave de ærinder du har på din to do-liste eller tage en velfortjent afslapning og oplade batterierne.

Vores stativers kvalitet

Vores stativer er produceret med udgangspunkt i at de skal være bløde og behagelige at ligge på, derudover er der nogle forskellige ting som er vigtige for vores produkter. Heriblandt hvordan tæppet hjælper med at udvikle dit barns sanser. Tæpperne er typisk produceret af polyester som er med til at gøre tæpperne behagelige og bløde.


Vores aktivitetsstativer er gode fordi:

  • Forskellige funktioner til at udvikle sanser (blandt andet musik/lyd)
  • Dækker alle udviklingstrin
  • Uden dårlige kemikalier eller stoffer.

 

Det skal du være opmærksom på ved valg af aktivitetsstativ

Som udgangspunkt kan det være svært at vælge leverandør af aktivitetsstativer, dels fordi der er så mange forhandlere på markedet, men også fordi udvalget af stativerne er enorme. Derfor er det også vigtigt man gennemsøger markedet for at finde ud af hvilket et der passer til netop dig og dit barn.

Vær kritisk når du vælger et aktivitetstæppe, hvis det lyder for billigt til at være sandt, så er der typisk en grund til det. Det er blevet nemmere og nemmere at importere billige produkter fra Kina eller andre lande, derfor er der også mange der gør det, det trælse ved disse produkter er dog at der kan være dårlige kemikalier i produkterne som på sigt kan være dårlige for dit barn.

En af hovedårsagerne til at vi har startet Topbaby.dk er at vi vil være med til at forbedre kvaliteten på markedet, altså sælger vi kun produkter vi kan stå inde for, og som du trygt og sikkert kan overbringe dit barn til. Sikkerhed, bæredygtighed og kvalitet er vigtigt for os. Vi prioriterer altid således:

 

  • Dit barns sikkerhed, ingen dårlige kemikalier osv.
  • Kvalitet, produkterne skal være af høj kvalitet og må ikke være nemme at ødelægge.
  • Bæredygtighed er sidst men ikke mindst. Vi prøver altid at få vores produkterne til at leve op til alle vores prioriteter, men at et produkt er bæredygtigt, er bare ikke altid lige så fedt hvis det ikke også er sikkert for dit barn at bruge.

 

Varierende udvalg af aktivitetsstativer til baby

Aktivitetsstativer egner sig mest til babyer og vi har en stor variation af stativer, som kommer fra forskellige brands og i forskellige modeller og farver. Fælles for alle stativerne er, at det kvalitets legetøj der gør det sikkert og sjovt for dit barn at lege med samtidig med, at det stimulere sanserne og bidrager til en sund udvikling.

Et barn kan allerede gør brug af det når barnet er 10 uger gammel i og med at barnet bliver mere selvbevidst og begynder at udforske sine omgivelser. Her vil et enkelt aktivitetsstativ være rigtig spændende for barnet, som han eller hun kan ligge i og lege med.

Der følger forskellige legetøj med til aktivitetsstativerne som du kan finde hos os, hvilket gør at du kan vælge lige netop det setup som du tænker vil være mest interessant for dit barn.

Vi har et hav af andre tæpper og ophæng i form af sansetæpper, uroer, spejle, bamser, og rangler med mere til aktivitetsstativerne som du kan vælge at tilføje til dit køb af stativet, så dit barn får forskellige legetøj at lege med.

 

Andet legetøj som dit barn også vil elske

Vi ved, at du som forældre vil have de bedste ting for dit barn. Og vi kan helt sikker hjælpe dig med at give dit barn lige præcis det, som du mener han/hun har brug for.

Udforsk vores kæmpe udvalg af legetøj, hvor du kan finde alt fra aktivitetslegetøj og sanselegetøj til Udeleg og Vandleg. Vi har også et kategori kun med fokus på læring og udviklings legetøj, hvor du kan finde legetøj til forskellige formål og udviklingsniveau.

Hvis du leder efter noget helt specielt, så er du er altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby.dk går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på med vores bæredygtige produkter sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi vil mkontakt@topbaby.dk eller +45 4233 6570

Læs mere