Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Puttekasser der udvikler dit barn


Leder du efter et udviklende legetøj, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et væsentligt udvalg af udviklende puttekasser i træ.

Hos Topbaby elsker vi at udfordre og udvikle børnenes synssans, motorik og stimulere høresanssen. Et klassisk legetøj som i høj grad også udvikler dit barn.

Gå direkte til:

 

Med vores udvalg af Wonderworlds puttekasser, forsikre vi dit barn læren om flotte farver og former, og styrken af synssans og høresans. Tag et kig på vores udvalg her

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
13 Produkter fundet
Side 1


Former og farver - legetøj til 1-2 års alderen

Hos Topbaby elsker vi læren om former og farver og udvikle ordforrådet og ikke mindst at gribe fat og give slip.

Løs problemet og grib fat! Vi har et væsentligt udvalg af puttekasser. De klassiske puttekasser, puttekasser med lyd og lys og stableklodser i træ med flotte farver.

Alle vores produkter er produceret i træ og er hermed bæredygtigte, du kan evt læse mere om hvorfor og hvordan de er bæredygtige i vores produkter.

Puttekassen er et klassisk stykke legetøj, som er med til at give småbørn noget at få fingrene i, styre og give slip på. Hermed kan vores puttekasser med lys og lyd også styrke dit barns høresans og synssans.

 

Hvorfor er en puttekasse vigtigt for dit barn?

Når dit barn leger med en puttekasse eller stableklodser er det første de ser farver og formene. Tal med dit barn om hvilken farve klodsen har og hvilken form figuren har - og dit barns ordforråd styrkes.

''MÅ JEG FÅ DEN?'' er en leg der i den grad er en leg hvor dit barn bliver inspireret til at kommunikere. Du som forældre peger på en figur og spørg dit barn '' Må jeg få den røde trekant? '' herefter siger du tak. Denne leg kan bruges til de lidt større børn for udvikling af deres ordforråd.

Det er vigtigt at se på hvor dit barn er i udviklingen. Start med at vælg en puttekasse eller nogle stableklodser uden for mange udfordringer i starten hvor dit barn kan håndtere klodserne og legen. Her lærer du barnet at gribe fat, styre klodsen og give slip på den, som også er øje koordinationen. Når børnene er lidt ældre kan man udvide deres horisont hvor de forskellige forme & klodserne kan udfordre dem lidt mere.

Der er mange fordele ved at købe en puttekasse eller et sæt stableklodser til dit barn. Dit barn vil også lære at løse problemer når de skal putte klodserne ned i puttekassen. Dit barn kan få udvidet finmotoriske evner og læren om former og farver samt ordforråd.

Bliv inspireret

Leder du efter noget andet legetøj, så se også vores store udvalg af stableklodser og aktivitetslegetøj hvorpå dit barn kan udfolde sig kreativt og lærerigt.

Mangler dit barn et legekøkken, eller vil han/hun hellere lege udendørs, så læs mere om vores sortiment og tjek vores store udvalg af madlegetøj og udendørs legetøj ud.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på at med vores bæredygtige produkter, sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service, samt fri fragt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os endeligt et opkald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere