Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Hammerbræt i flotte farver


Leder du efter et hammerbræt i træ, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ved hvor lærerigt og sjovt det er for dit barn at lege med et hammerbræt.

Hos Topbaby elsker vi læren om nye og friske farver, og styrke koordinationsevnen. En mere underholdende måde at lege byggemand og arbejdsmand, hvor du samtidig styrker dit barns motorik og koordination.

Gå direkte til:

 

Med vores hammerbræt fra Wonderworld forsikre vi dit barn læren om flotte nye farver og selvstyrke af egen evner.
Se vores store udvalg her

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
6 Produkter fundet
Side 1


Hammerbræt i træ

Hos Topbaby.dk har vi gjort det sjovt og lærerigt at lege håndværker.

Grib hammeren! Vi har et stort udvalg af Wonderworlds hammerbræt. Vi forsikre dig et bæredygtigt produkt i træ til de bedste priser.

Vi tilbyder hammerbrættet som legetøj, det klassiskte hammerbræt til din baby, eller et hammerbræt med kugler.

Vendes brættet, finder I sammen forskellige funktioner hvor barnet enten skal skrue, hamre og bruge de forskellige værktøjer fra værktøjskassen.

Der er fri mulighed for at kombinerer morskab og læring, og samtidig styrke barnets koordinationstræning.

 

Hvorfor er hammerbræt godt for dit barn?

Med et hammerbræt kan dit barn lære om nye farver, former og styrke koordinationsevnen. En yndlingsaktivitet også for de små. Det aktiverer nemlig også titte-bøh funktionen. Når barnet hamre på en af klodserne - kommer dens makker op.

Et hammerbræt hjælper dit barn med hånd-øje koordinationen, som er super vigtigt fremover. Et godt redskab til at udvikle barnets finmotorik igennem leg.

Når barnet hamrer på brættet, begynder børn at tænke over hvordan tingene hænger sammen og hvordan det virker. Brættet gør indlæringen og udviklingsprocessen sjovere.

En underholdende leg I sammen vil kunne gentage og starte forfra! Det er bare at hammer løs!

 

Bliv inspireret

Leder du efter noget andet legetøj, så se også vores store udvalg af aktivitetslegetøj hvorpå dit barn kan udfolde sig kreativt og lærerigt.

Mangler dit barn en bamse, eller vil han/hun hellere lege udendørs, så læs mere om vores sortiment og tjek vores store udvalg af bamser og udendørs legetøj ud.

Leder du efter nogle helt andre ting, er du altid velkommen til at ringe til vores support mellem kl 09:00 - 16:00 på +45 42 33 65 70, og så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig med at finde lige præcis det legetøj eller andet produkt, som du har brug for.

 

Hvorfor handle hos Topbaby?

Hos Topbaby går vi ikke på kompromis med vores børn! Vores første prioritet er vores børn, deres sikkerhed, samt deres udvikling! Vi tror på at med vores bæredygtige produkter, sikrer vi børn en sikker og naturlig udvikling indenfor de pædagogiske rammer!

Vi ønsker altid at give dig og dit barn den bedste service, samt fri fragt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over mail, så giv os endeligt et opkald om du så bare vil fortælle os hvor sødt dit barn er, så er vi tilrådighed. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

 

Læs mere