Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Nusseklude » Stort udvalg i høj kvalitet


Er det første gang din baby skal have en nusseklude, eller har dit barn brug for et nyt eller ekstra sæt, så kan du helt sikkert finde den rigtige nusseklude til dit barn, fra vores store udvalg. Nussekluden er uundværligt, når det handler om din baby's tryghed og søvn, da det giver babyen en følelse af ro som gør, at din baby sover bedre.

Dit barn vil helt sikkert elske at nusse med og sutte på nussekludene, da de er dejlig bløde. De nusseklude, som du finder hos os er af høj kvalitet, bæredygtig, og fri for farlige kemikalier, som gør det sikkert for dit barn at lege med. Vi stiller høje krav til vores leverandør, da dit barns sikkerhed er vores højeste prioritet.

Gå direkte til:
- Vores udvalg af af de mest nuttede nusseklude
- Nusseklude med de mange navne
- Sutteklud til en hver smag
- Putteklud som den perfekte gave

Du finder nusseklude i forskellige størrelser, former og farver med nuttede bamser formet som de mest populære dyr fra dyreverdenen. Vi tilbyder fri fragt og hurtig levering til hele Danmark, så dit barn ikke skal vente et sekund længere på at få sit favorit legetøj og trofast følgesvend.

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
37 Produkter fundet
Side 1


Nusseklud, sutteklud eller putteklud

Ja, den har mange navne men formålet er den samme, nemlig at give dit barn følelsen af tryghed i de første måneder og år af deres liv. Suttekluden eller nussekluden kan også blive dit barns bedste ven, hvor de kan følges ad og lave alting sammen.

Småbørn og babyer har en naturlig behov for at sutte og putte, da det er den måde som de udforsker deres omgivelser på. Derfor er nusseklude vigtig, da det har en positiv effekt på småbørns udvikling og emotionelle kompetencer, som de vil få brug får senere i livet til at skabe gode relationer med andre mennesker og få venner.

Det har også fordele for dig som forældre. Vi ved, hvordan det er når ens barn bliver urolig og græder og man gør alt for at berolige dem, men der er ikke noget der virker. Og det kan ske alle steder, derhjemme, i supermarkedet når i ude og handle ind, eller når I skal ud på en køretur. Her kan en nusseklud være meget behjælpelig med at berolige dit barn.

Det vil også være en god idé at have en ekstra nusseklud liggende i pudsetasken, hvor end I går ud, så du er altid sikret, når dit barn skulle få brug for den.

 

Sutteklude til en hver smag

Hos Topbaby finder du et bredt udvalg af suttekluder fra mærket Teddykompaniet, som er både til piger og drenge. Vi har et hav af forskellige serier som Big Ears, Cotton Cuties, Miffy, Cozy Knitz, også selvfølgelig deres mest kendte serie, som er Diinglisar nusseklude.

Der findes forskellige dyr, som nusseklude ko, løve, krokodille, giraf, elefant, mus, skildpadde, mariehøne, tiger, kanin og mange flere. Så du kan vælge lige netop det dyr, som du tænker dit barn vil kunne lide bedst.

Nussekludene ligger typisk ved babyens hovede som en fast del af putterutinen, når det bliver sove tid. Det kan være med til at hjælpe dig som forældre med at få dit barn til at falde i søvn på en nemmer måde og sikre samtidig at barnet får en god nats søvn hele vejen igennem natten eller middagsluren.

 

Putteklude som den perfekte gave

Puttekludene vil være en perfekt gave til en hver anledning som fødselsgave, barndåbsgave, babyshower, barselsgave og you name it. Medmindre du er en mester i at hækle nusseklude, så kan du roligt finde den perfekte gave til dine børn, søskende, ven, veninde, eller kollega, som har småbørn eller skal til at have deres første barn.

Om puttekluden er en gave til førstegangsforældre eller dem som har børn allerede, og skal have deres andet eller tredje barn, så vil puttekluden være noget som de vil blive rigtig glade for at få. Overrask dem med en dejlig gave fra Topbaby og se glæden lyse i deres øjne, nå de ser deres barn kramme de nuttede puttekluder.

 

Andet nuttede sager som barnet sikkert også vil elske

Leder du også efter andre ting som supplement til nussekluden eller som du tænker at barnet og forældrene vil blive glade for at få som gave?

Så har vi helt sikkert noget for dig i vores kæmpe udvalg af legetøj . Det kunne måske være noget fra vores udvalg af Den bløde leg som for eksempel bamser, som vil gå rigtig godt med suttekludene.

Vi står til rådighed og vil meget gerne hjælpe dig over telefon eller over e-mail. Giv os et kald eller skriv til os. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter og legetøj til dit barns behov. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@topbaby.dk eller +45 42 33 65 70

Læs mere