Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Mad legetøj til børn - Kvalitets legetøj til barnets køkken


Er du på markedet efter træ mad legetøj, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Topbaby forhandler vi udelukkende legetøj af en høj kvalitet, som du kan være tryg ved at overlade til dit barn, vores højeste prioritet er altid dit barns sikkerhed, derfor går vi aldrig på kompromis med vores produkt kvalitet.

Gå direkte til:

- Vores udvalg af legetøjs mad
- Læs om vores gode tilbud
- Produkt kvaliteten
- Læring og udvikling ved madlegetøj

Produkterne du finder på denne side bliver lagerført og er typisk hos dig dagen efter bestillingen, der kan i visse tilfælde gå op til 3 dage. Vi giver dig altid besked hurtigst muligt hvis der er forsinkelser i din levering.

 

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
17 Produkter fundet
Side 1


Legetøjs mad på tilbud

Hvis du leder efter legetøj til dit barn på tilbud, så er Topbaby.dk ikke det helt rigtige sted at kigge, vores koncept består nemlig ikke af tilbud, men faste lave priser. Og hvis du køber hos os ofte, vil du kunne drage fordel af vores Topbaby+ Abonnement, hvor du ofte kan spare mange penge på vores produkter.

Ønsker du at købe flere produkter hos os, har du altid mulighed for at sende os et billede af din indkøbskurv på vores mail: kontakt@topbaby.dk og bede om et uforpligtende tilbud, dette kræver dog at kurv størrelsen er over 1000kr før vi kan give et relevant prisafslag.

 

Vores madlegetøjs kvalitet og bæredygtighed

Som udgangspunkt er alle vores produkter altid kvalitetstestet, da vi altid prioriterer dit barns sikkerhed, så du som forældre trygt kan overlade det legetøj du har købt hos os til dit barn. Vi elsker at have de lækreste og bedste produkter på markedet, derfor kigger vi altid efter kvaliteten samt bæredygtigheden på de leverandører som vi køber produkterne hos.

Hver gang du køber et af vores legemad i træ så er du med til at plante et træ, som på sin vis kompenserer for det stykke mad legetøj i træ du har købt hos os.

Det udvalg af legemad du finder på denne side, er meget bæredygtigt i og med at alle farver og lignende du ser på produkterne er ekstrakt fra naturlige produkter som gulerødder og spinat, det betyder også at dit barn slipper for alle mulige dårlige stoffer som ellers kan være i legetøjet du finder rundt omkring.

Legetøjs træ mad:

I vores udvalg finder du rigtig meget legetøj som er produceret af gummitræ, dette er for at belaste miljøet mindst muligt, og for at bevare den høje kvalitet og sikkerhed i legetøjet. Hver gang du handler en af disse produkter vil vi eller vores leverandør altid sørge for at bruge mindre træ, end vi planter.

Plastik mad legetøj:

Vi bruger sjældent plastik i vores produkter, da vi ønsker at belaste miljøet mindst muligt, der kan dog være visse undtagelser på nogle produkter, hvis det af sikkerhedsmæssige årsager er bedste med plastik i produktet.

 

Læring og udvikling ved leg med legemad

Børn elsker legen ved at lave mad, og dit barn kan have mange timers leg, når der er tilstrækkeligt med legetøjsmad til at barnet så kan vælge imellem de forskellige grøntsager, frugter og andet.

Det er vigtigt for dit barns udvikling at der bliver leget med noget så simplet som fødevarer, det kan være med til at danne et forhold mellem dit barn og fødevarerne, så det bliver nemmere for dit barn at differentiere forskelligt mad.

Børn kan lege med mad i lang tid, hvis der er det rette tilbehør, de kan også leve sig ind i legen og måske er det endda barnets tur til at forsørge mor og far via et te-selskab, eller måske bliver i budt på kage. Kun fantasien sætter grænser når dit barn leger med mad og drikke.

 

Hvorfor handle hos Topbaby

Vores koncept består udelukkende af kvalitetsvarer til børnene, det betyder vi ikke går på kompromis med vores produkter, du vil derfor altid opleve en høj kvalitet på det du køber. Selvom det ikke er prisen man skal vælge os for, så kan vi jo altid prøve at lokke lidt med vores Gratis fragt på ordre over 499,- eller 365 dages returret.

Hvis du endda ofte handler hos os, er det en god mulighed at benytte sig af vores Topbaby+ Abonnement, som kan gøre jeres hverdag som forældre lidt billigere. De fleste af vores produkter som du kan finde på hjemmesiden, kan købes til en lavere pris når man er medlem hos os.

Det kan også være at du er træt af at skulle finde noget legetøj som udvikler dit barn hele tiden, altså det at finde legetøj som er udviklende for dit barn på dens nuværende alder, det kan være stressende og belastende når man måske ikke har den pædagogiske viden indenfor det felt.

Derfor har vi lavet vores Topbaby Ekstra Abonnement, hvor du hver 2 måned får tilsendt noget nyt legetøj, som passer præcis til dit barn, og som vil udvikle og udfordrer barnets intelligens.

 

Køkken legetøj i træ

Vi har massere af legetøjs køkkenudstyr som dit barn ville elske at have i sit legetøjs sortiment. Det er altid godt at have nogle forskellige stykker legetøj, som man kan vælge imellem, og der kan du rigtigt gå amok i vores mange produkter.

Stort set alle vores køkken legetøj er i træ og er derfor den høje kvalitet, som du altid finder på Topbaby. Hvem ved måske har du en ny mester kok løbende rundt i dit hjem uden du ved det, og hvem vil ikke gerne lave den lille investering det er at købe lækkert mad legetøj, hvis det kan medføre at du får dejligt mad til dine julefrokoster og sammenkomster om 20 år?

En af de ting som er vigtige når du sammensætter dit barns legetøjs sortiment, er at tage i betragtning hvad barnet elsker at lave. Måske er dit barn utrolig nysgerrig når i er i køkkenet, eller måske slet ikke, det er alt sammen noget der indikerer hvorvidt dit barn interesserer sig for emnet. Og hvis det er tilfældet, ville dit barn i hvert fald kunne bruge mange timer på det legetøj du finder her på siden.

 

Andre produkter du måske vil synes om

Når du nu er i gang med at handle, kan du jo lige så godt tage det hele med. Nu hvor du leder efter legetøjsmad til dit barn, ville du måske også synes at andet træ legetøj kunne være spændende.

Det kunne måske være noget butikslegetøj du leder efter? Eller måske nogle simple dekorative trædyr fra fablewood.

Vi har også en masse lærerige og uddannende legetøj her.

Se også vores flotte plakater som kan hjælpe dit barn med at lære alfabetet, eller måske noget helt andet?

Udforsk vores sortiment ved at gå til forsiden her

Læs mere