Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Fablewood » Dekorativt legetøj til den nymoderne familie


Er du på markedet efter noget kvalitets legetøj til den lille, eller blot for at finde nogle produkter der kan pynte dit hus lidt op? Så er du kommet til det rigtige sted. Fablewood er et mærkevarer af højeste kvalitet, hvis du spørg os er det produkter som ikke kun kan bruges som legetøj, men burde være noget der befandt sig i enhver nymoderne bolig.

Gå direkte til:
- Udvalget
- Fablewood på tilbud
- Vigtig viden inden du køber

Vi lagerfører alle de søde trædyr, og derfor kan du forvente at vi leverer dit nye lækre produkt lynhurtig, typisk vil du modtage varerne allerede dagen efter din bestilling.


Læs mere


Sorter efter: Dyreste
0 Produkter fundet
Side 1

Hej og velkommen til Topbaby.dk!
Det ser ud til at du har fundet en kategori som endnu ikke har nogle produkter tilknyttet.
Vi er en forholdsvis ny webshop, og er stadig ved at oprette alle vores produkter.
Så selvom produktet ikke findes her endnu, kan vi muligvis stadig hjælpe dig - kontakt os på kontakt@topbaby.dk
Vi håber du får en god oplevelse hos os.

De bedste hilsner
Topbaby.dk


Fablewood Tilbud

Vi annoncerer indimellem produkterne på tilbud, men det er ikke noget vi gør på fast basis da produkterne er af så høj kvalitet at det ikke er nemt at få dem til under udsalgsprisen. Du vil også ligge mærke til at disse produkter ikke går under vores abonnements priser på varer da vi ikke kan sælge dem til under den vejledende salgspris på fast basis.

Hos Topbaby tilbyder vi fri fragt med DAO365. Her vil du kunne forvente at modtage din pakke allerede 2 dage efter din bestilling.

 

Unik tilgang til legetøj

Som du måske nok allerede ved, er dyrene her ikke bare et trædyrslegetøj, det er med tiden også blevet meget populært at have disse små dyr stående rundt omkring i hjemmet.

Der er dog noget helt unikt ved dette produkt som gør at det også passer vældigt godt ind som et stykke funktionelt legetøj. Ved hjælp af barnets fantasi kan dit barn nemlig kombinere de forskellige dele med andre dyr, og altså på denne måde selv bestemme hvordan dit dyr skal se ud. Det er specielt blevet populært blandt børn som flittigt bruger dyrene til at sammensætte nogle sjove skabninger.

Man kan nemt kombinere dyrene ved brug af de skjulte magneter som gemmer sig under overfladen. Produkterne er produceret i Vietnam og er lavet af nordamerikansk valnød. Virksomheden bag har en unik mission om at lave et "playful design" altså et design som ikke bare skal ses men også opleves, og det har de i allerhøjeste grad opnået igennem disse unikke trædyr.

 

Forskellige dyr du kan finde

Produkterne er lavet så du selv kan kombinerer de forskellige dyr du køber. Med lidt fantasi og med lidt kreativitet kan du få lavet nogle ret sjove skabninger. De dyr som vi har til salg er blandt andet deres and, bjørn, elefant, gorilla, krokodille, papegøje og pingvin.

Lige så snart der bliver udgivet nye dyr sørger vi selvfølgeligt for at være opdateret på den nyeste trend indenfor denne verden. Prisen kommer an på hvilket dyr du ønsker, der er selvfølgeligt nogle af dyrene som er mere populære end andre, og derfor vil man også opleve en pris forskel hertil er der også forskellige størrelser man kan vælge imellem.

Du kan dog altid være sikker på at du hos os får den bedste pris, samt super god service når du handler et hvilket som helst produkt.

 

Et motorisk legetøj

Fablewood er et trædyrslegetøj. Fablewood er med pædagogiske øjne et motorik legetøj som er rigtig god til at stimulere barnets motorik og balance. Især finmotorikken og koncentrationen spiller en stor rolle her. Alt dette har stor betydning for at sikre barnets udvikling, motorisk leg, og en hverdag med sjove lege.

Har dit barn en livlig fantasi og ønsker du som forældre at udfordre dit barns motoriske evner så tøv ikke med at købe de mange dyr i træ. Hos topbaby har vi et stort udvalg af motorisk legetøj.

Køber du en krokodille og en and, vil du kunne lave en Kroko-and!

Læs mere om vores aktivitetslegetøj... ->

 

Hvem er Fablewood og brandet bag?

Fablewood er en Dansk virksomhed der har fået god succes med at sælge nogle sjove og kreative dyr. Deres vision er at lave et produkt som ikke kun kan bruges som legetøj, men også som et stykke design man har stående i sin bolig.

Du vil opleve når du har købt trædyrene som legetøj, at de sagtens bagefter kan benyttes til at have stående i din bolig, hvortil du vil få meget positiv respons fra dine gæster. De vil helt sikkert også blive inspireret til at købe disse dyr, og vupti - så er du blevet first mover i dit lokalområde. Det var så lidt!

 

Bæredygtige produkter

For hver solgte dyr sørger producenten for at plante 5 nye træer. Det bidrager til miljøet og sørger for at fablewood bruger mindre træ, end de planter. På den måde er disse produkter ikke kun egnet til den kvalitetsbevidste dansker, men også til dem der går meget op i den grønne omstilling og bæredygtige produkter, som blandt andet er med til at afhjælpe fattigdom og styrker lokalsamfundet i udsatte områder.

Måden dette er muligt er at virksomheden har indgået en aftale med "Eden Projects" der sørger for at plante træerne. Vi er meget glade for vores samarbejde med fablewood og elsker at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, både for børnene men også for os.

 

Hvorfor handle hos Topbaby.dk

Hos Topbaby er du sikker på at vores produkter overholder den højeste standard og kvalitet indenfor det område du søger, vi elsker selv alle vores produkter og ville til enhver tid benytte dem selv.

Hos Topbaby vil er det altid børnene i første række! Derfor går vi ikke på kompromis med vores kvalitet og høje standard. Vi har udarbejdet en abonnementsløsning, hvorpå du som forældre og medlem hos Topbaby, har muligheden for at spare penge hver måned. Hos os går du ikke på kompromis med noget.

Her finder du også alt indenfor tøj og legetøj til børn i den højeste kvalitet, vi har blandt andet plakater til børneværelset som du finder lige her, eller måske noget andet som legetøjs biler?, udforsk bare vores sortiment og bliv inspireret.

Læs mere