Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Kuglebane i højeste kvalitet og uden dårlige kemikalier


Leder du efter kuglebane i træ til dit barn, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Topbaby forhandler vi nemlig dette legetøj i høj kvalitet fra mærket Wonderland, når du handler hos os er du altid sikker på at dit nye legetøj er af den højeste kvalitet. Alle vores produkter går igennem en kvalitetstest inden de bliver sat til salg på vores hjemmeside.

Gå direkte til:

- Vores kuglebane sortiment
- Læs om vores produkters kvalitet
- Hvorfor skal du handle hos os
- Læs om kuglebaner og læring

Når du leder efter legetøj til dit barn er det en god idé at finde noget legetøj som er lærerigt for dit barn i netop den alder som dit barn er lige nu, vi ved det kan være svært at finde nogle gange, derfor kan du herunder filtrerer efter dit barns alder, også vil du finde de produkter som vi anbefaler til netop den alder dit barn har.

 

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
28 Produkter fundet
Side 1


Vores produkters kvalitet

Hos os er du altid sikker på at de produkter du finder er af den højest mulige kvalitet, men også at produkter er sikre at benytte, vi kvalitetstester vores produkter inden du ser dem her, og derfor kan du altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi ved nemlig godt at dit barn er det vigtigste for dig, og derfor er produktsikkerhed samt kvalitet blandt vores højeste prioritet når vi leder efter nye leverandører.

Bæredygtighed:

Når vi vælger vores leverandører er en god og miljøvenlig strategi blandt de ting vi leder efter. Når du køber en af vores produkter i træ sørger vores leverandører f.eks. for at plante minimum 1 træ, så er du nemlig sikker på at vi altid bruger mindre end vi planter, derfor vil vi også selv beskrive os som en grøn virksomhed.

Sikkerhed:

Dit barn kan trygt lege med de produkter du har købt hos os, dit barns sikkerhed er vores allerhøjeste prioritet, vi sælger simpelthen ikke produkter som på den ene eller den anden måde kan være skadelige for dit barn. Vi sørger altid for at vores produkter er af højeste kvalitet, vi vil hellere sælge dyre produkter, og ikke være konkurrencedygtige end vi vil sælge noget som kan skade dit barn.

Så kan du altid være tryg når du handler hos os, og være sikker på at vi har taget alle de sikkerhedshensyn vi kan som forhandler af legetøj i Danmark.

Du vil finde et stort udvalg af kuglebaner her på siden, og forhåbentligt finde en der passer lige præcis til dig og vigtigst af alt dit barn eller baby.

 

Kuglebaner til dit barns læring

Når du køber en bane til dit barn, så er det selvfølgeligt fordi du ønsker at dit barn skal have noget lækkert legetøj at bruge nogle timer om ugen, og det er også det helt rigtige. Men som du måske ikke ved, hjælper det også på mange andre ting at give dit barn en kuglebane. Det at lege med en kuglebane kan nemlig forbedre dit barns intelligens på mange områder.

Læring og fordele:

Når dit barn eller baby leger med banen vil der ofte opstå problemer på vejen, hvor dit barn skal foretage noget problemløsning, det kan hjælpe dit barn med at blive hurtigere til at tænke men også med at skabe idéer til hvordan dette problem nu skal løses, derfor kan vi altid anbefale at have minimum en kuglebane i dit barns legetøjssortiment.

Herudover vil dit barn helt sikkert være fascineret af at bolden kan køre ned, uden nogen form for hjælp, det sætter tankerne igang og hjælper i sidste ende med at dit barn opnår en højere intelligens og bliver mere nysgerrig.

Så køb en kuglebane, og lad dit barn blive nysgerrig og fascineret af det nye seje legetøj, det ved vi at dit barn ville elske.

Automatisk læring:

Ønsker du at dit barn altid skal have det bedste legetøj og de bedste produkter i hænderne, som passer præcist til deres alder og behov på nuværende tidspunkt? Så er vores Topbaby+ Ekstra abonnement lige noget for dig. Vi ved nemlig at det kan være bøvlet at skulle finde nyt legetøj hver 3 månede fordi ens barns vokser så hurtigt.

Men derfor er det jo stadig vigtigt at barnet har de bedste forudsætninger for at lære. Derfor har vi altså lavet det her abonnement for at du kan modtage produkter der passer netop til dit barn i dens nuværende alder hver 2 måned.

Log ind på topbaby.dk og tilmeld dig vores abonnement, så er du godt igang.

 

Hvorfor handle hos os

Når du handler hos Topbaby.dk ved du at det du har købt er blandt den højeste kvalitet på markedet, alle produkterne er gennemtænkt og fra anerkendte leverandører som ved hvad de laver. Det er også derfor at vi måske ikke altid er de billigste i hvert fald i udsalgsprisen.

Når du vælger hvilken butik du skal handle hos, er det jo selvfølgeligt vigtigt at de produkter du ligger i dit barns legetøjskasse er af den bedste kvalitet, så du undgår produkter der går i stykker, eller som på andenvis kan skade dit barn. Der er du hos os altid i sikre hænder.

Selvom det ikke er prisen du skal vælge os for, kan vi jo altid prøve at lokke dig lidt med noget fri fragt, 365 dages returret og måske endda, hvis du køber hos os ofte, kan du med fordel tilmelde dig vores månedlige abonnement og spare penge hver gang du handler.

 

Andre produkter du vil elske

Leder du også efter andre fede produkter til dit barn, så er du kommet til det rigtige sted. Se f.eks. vores dekorative trædyr fra Fablewood her, eller vores flotte plakater til børneværelset her

Leder du efter andet i træ så kan du med fordel finde alle vores forskellige klodser her

Læs mere