Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Gåvogn i høj kvalitet og funktionelt design


Velkommen til Topbaby, her på siden finder du legetøj, tøj og mere i en høj kvalitet og til rimelige priser. Hvis du leder efter gåvogn bil eller aktivitets gåvogn, så er du kommet til det helt rigtige sted, vi forhandler mange forskellige slags gåvogne, fælles for dem alle er at de er af god kvalitet.

Tjek vores udvalg ud og se om ikke du kan finde noget du kan bruge, vi håber både du og dit barn får en rigtig god og behagelig oplevelse hos os. Vi vil i hvert fald gøre vores for at det sker.

Gå direkte til:

- Vores store udvalg
- Læring og udvikling ved produktet
- Hvorfor skal man have en gåvogn
- Læs om kvalitet og teknologi

Vi har gåvogne fra blandt andet Vtech, men også fra Wonderworld, som har skabt nogle høj kvalitets vogne, med nogle smarte funktioner som blandt andet hjælper med at vognen ikke tipper for let, og derfor er en rigtig god løsning til at hjælpe dit barn med at lære at gå.

Se vores udvalg, måske bliver du inspireret.

 

Læs mere


Sorter efter: Dyreste
5 Produkter fundet
Side 1


Vores gåvogn udvalg

Vi har mange forskellige gåvogn det kan være alt fra design til funktioner som varierer, dog er alle vores gåvogn kvalitetstestet, så derfor kan du altid være tryg ved at overlade dit barn til den nye seje vogn.

Gåvogn baby:

Det er vigtigt for din baby, at der bliver trænet i at gå, ved at bruge en gåvogn mindsker du chancen for at dit barn falder og slår sig, og det er jo noget som ligger højt på listen over at være forælder. Barnets første gåvogn er speciel vigtig, her er det altid godt at vælge en stabil og kvalitets vogn, hvorefter man med tiden kan gå mere hen til noget som måske er mindre stabilt men så har nogle andre smarte funktioner.

 

En gåvogn udvikler dit barns motoriske færdigheder

Med en gåvogn har dit barn uendelig sjov der hjælper barnet med at gå og udvikle sig, med den rigtige vogn går der ikke længe før dit barn allerede kan tage det første skridt selv, gåvognen hjælper med at udvikle dit barns motoriske færdigheder, og i sidste ende hjælper dit barn fra at kravle til at gå.

Det er vigtigt med tiden at finde en gåvogn som dit barn også synes er sjov at lege med, det kan være den har nogle ekstra funktioner som dit barn kan lege med, mange af vores gåvogne er fyldt med teknologi, og har hver deres funktioner, nogle hjælper udelukkende med at udvikle de motoriske færdigheder, hvor andre også har nogle klodser eller lignende med, som dit barn kan udfordrer sig selv med.

Der går ikke lang tid før at dit barns små skridt bliver til store, gåvogne fra vtech hjælper og opmuntrer barnet til at bruge den, hvor vores vogne i træ, har fokuseret på sikkerheden og stabiliteten, så dit barn i sine første år ikke falder og slå sig.

Der er også plads til legetøj og andet i nogle af vores gåvogne, så nu kan dit barn også selv fragte sit legetøj rundt, og med det blev din dag som forælder lige lidt mindre stressende.

Vtech gåvogn er fyldt med teknologi og uendeligt sjov, som dit barn nok skal få en masse fornøjelse og sjove stunder ud af.

 

Hvorfor have en gåvogn

Det er vigtigt i starten når dit barn begynder at lære at gå, at man har noget at støtte sig op af, og der kan dit barn bruge gåvognen til at øve sig i at gå, uden at du behøver at være tilstede konstant. Der er nogle fordele i at dit barn kan føle sig selvstændig og få en masse selvtillid når pludseligt man kan gå selv, uden hjælp fra en forælder.

Det er vigtigt du udfordrer dit barns motoriske færdigheder, så barnet kan udvikle sig og blive bedre til at gå uden nødvendigvis din hjælp. Selvom det kan være svært for både forælder og barn, er det en vigtig ting i processen.

 

Kvalitet og teknologi

Der er stor forskel på den kvalitet man køber, når man køber en gå vogn, men du kan være sikker på at de gåvogne du finder hos os, er af den højeste kvalitet. Vi ønsker at både dig og dit barn er tilfreds med dit køb.

Rent teknologisk er der forskel på vognene, og det er også vigtigt at tage i betragtning hvor øvet dit barn er når det begiver sig ud med en gåvogn. Der er nemlig forskel på hvor stabile gåvognene er, og hvis du skal have noget der er stabilt ville det bedste bud være fra Wonderworld, som laver nogle meget stabile vogne dit barn ikke lige sådan vælter ved.

Der kan dog også være fordele ved at vælge en mere ustabil en, efterfølgende som dit barn har øvet sig mere i at gå, kan du evt. oppe niveauet lidt ved at købe en mindre stabil en. Her kan du så også vælge en som barnet får noget mere sjov ud af, som måske har indbygget legetøj, eller kan medbringe legetøj.

 

Andre produkter du måske ville synes om

Nu hvor du leder efter legetøj som udvikler dit barn, vil du måske også synes om vores kategori læring og udvikling, eller måske mangler du nogle byggeklodser du kan fylde gåvognen med?

Der er mange muligheder, du kan evt. også kigge efter vores abc plakater som kan hjælpe dit barn med at lære alfabetet

 

Læs mere