Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Ofte stillede spørgsmål:


Hvor lang tid har jeg til at returnere min bestilling?
Du har 365 dage efter modtagelsen af pakken til at du skal have gjort os opmærksom på at du ønsker at returnere din ordre. Bemærk at varen skal være i samme stand som da du modtog pakken, det betyder at den skal være uden brugsspor. Har du ved en fejl åbnet pakket, og taget den i brug skal du gøre os tydeligt opmærksom på dette inden returneringen, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Hvordan får jeg mine penge ved returnering?
Lige så snart vi har modtaget din vare retur, overfører vi beløbet tilbage på sammevis som du betalte for pakken, det betyder at hvis du har betalt med betalingskort, vil de automatisk komme tilbage på din konto, har du betalt med EAN eller Faktura nr, vil du modtage dem over en bankoverførsel.

Hvad hvis jeg gerne vil bytte en vare?
Det er muligt at bytte en vare, i så fald vil du skulle sende den originale ordre tilbage til os, hvorfra din nye ordre bliver fratrukket dit godtgørelsesbeløb.

Jeg har fortrudt noget af mit køb?
Hvis du har fortrudt dele af dit køb, skal du gøre som hvis du havde fortrudt det hele, blot ved kun at sende den del af ordren tilbage, som du har fortrudt. Tilbagebetalingen af det rette beløb sørger vi for.

Er varen defekt eller er der sket en skade?
Underret os så hurtigt som muligt, så prøver vi sammen at finde frem til en løsning på problemet

Vil du tracke din ordre?
Når du laver en bestilling hos Topbaby videregiver vi dine oplysninger til fragt selskabet. De vil ved modtagelse af pakken sende dig en mail eller sms med tracking nummer.
Dette nummer kan du bruge til at finde din pakke
Track Dao pakker: Track min pakke
Track Post Nord pakker: Track min pakke