Webshoppen er lukket for ordre, da vi lukker ned. Vi sælger kun større partier. Skriv til kontakt@topbaby.dk for mere info.

×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

 • kontakt@topbaby.dk
 • Gratis fragt over 499,-
 • Prismatch på alle varer
 • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Vores produkters kvalitet og bæredygtighed


Hos Topbaby har vi mange forhandlere og leverandører, vi elsker at have et bredt varesortiment, hele grundstenen på hjemmesiden, er at vi skal kunne tilbyde produkter indenfor næsten alle områder til babyer og børn.

Om du leder efter produkter til børneværelset, til tøj skabet eller blot noget legetøj dit barn kan bruge nogle timer på, så har vi en stort udvalg du kan få meget glæde ud af.

Fælles for alle vores produkter er at der altid skal ligge en bæredygtig strategi, for at vi tager dem ind på vores hjemmeside. Derudover er det vigtigste for de produkter vi tilbyder, at det er sikkert for børn både at lege med varerne, men også at bruge dem.

Vi sørger for at der ikke er alle mulige mærkelige kemikalier som kan være både skadelige for dit barn, men som også kan give sygdomme senere i livet hvis man får dem i store mængder så tidligt i sit liv.

Det kan f.eks. være i vores legetøj hvor farverne man ser på produktet er ekstrakt fra gulerødder eller spinat, sådanne løsninger er med til at sikre at produkterne både er bæredygtige, er af høj kvalitet og at produkterne ikke kan skade børnene, både nu men også senere i livet.

Derfor vil du også altid finde det bedste legetøj, tøj og sko hos Topbaby.dk


Hvordan er vi bæredygtige:

Måden vi sørger for at være bæredygtige, er primært ved at sorterer i de leverandører, som ellers ville have mulighed for at sælge deres produkter til webshops. Vi er meget kræsne og tager kun de bedste af de bedste ind.


Bæredygtige krav til vores leverandører om at:


  - De skal have en bæredygtig plan for deres produkter.

  - Produkter med stor miljømæssige belastninger, kræver vi at de kompenserer på den ene eller anden måde (f.eks. med træ, skal der minimum plantes et træ ved et salg)

  - De skal aktivt arbejde for at deres produkter belaster miljøet mindst muligt.Hvad vi selv gør for at være bæredygtige:


  - Formindske den dataspild der kan være ved en besøgende på vores hjemmeside.

  - Mindske vores egne produkters miljømæssige spor, og kompenserer for dem som ikke kan mindskes helt.

  - Bruge bæredygtige transportmidler.

  - Sørger for ikke at købe alt for meget på lager, så vi næsten kun har det vi kan sælge.

  - Vi arbejder konstant på at forbedre processor og mindske vores Co2 udledning.


Sikkerheden i vores produkter:

Når det kommer til dit barns sikkerhed, er vi meget kræsne. Dette overgår alle vores andre principper, med det mener vi, at hvis en virksomhed er bæredygtig men at produkterne er farlige eller skadelige, så er det et No Go hos os.

Vi går meget op i bæredygtighed og miljørigtige produkter, men sikkerheden er altid i toppen. Hvis vi finder ud af at der er skadelige stoffer i nogle af vores produkter, bliver de taget af hjemmesiden med det samme, og kaldt tilbage fra dem der har købt dem.

Det gælder også hvis der er sikkerhedsmæssige problemer i nogle af vores produkter, det kan f.eks. være at en gåvogn ikke er stabil nok til at børn kan gå med den, og den så vil blive kaldt tilbage.


Produktkvalitet:

Vores produkters kvalitet er altid i top, vi forhandler gode produkter som kommer fra anerkendte leverandører, og som er kvalitetstesten. Vi ønsker ikke at forhandle decideret dårlig kvalitetsprodukter på vores hjemmeside.

Pris og kvalitet hænger altid sammen, derfor vil du også finde nogle lidt dyre produkter på vores hjemmeside, det vigtigste for os er at vi kan stå inde for at sælge dem, så du kan være tryg i dit køb hos os.