×

Dansk

Gør din hverdag med et barn nemmere og sjovere ved at handle hos Topbaby

  • kontakt@topbaby.dk
  • Gratis fragt over 499,-
  • Prismatch på alle varer
  • Topbaby trustpilot - 7 anmeldelser
+45 4233 6570
Online 09:00 - 16:00
0

Behandling af personlige oplysninger


Ingen personlige oplysninger der registreres på Topbaby.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Topbaby.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Der er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Topbaby.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Topbaby, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Topbaby. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.


Underretning om indsamling af personoplysninger

OPLYSNING OM HAGBARTHS APS BEHANDLING AF KUNDERS PERSONOPLYSNINGER


Dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger

Andreas Hagbarth Lauridsen er dataansvarlig for behandlingen af de oplysninger, vi har modtaget eller indhentet om vores kunder på Topbaby.

Hagbarths ApS / Topbaby.dk
Østre Skolevej 23, kl.
5700 Svendborg

CVR-nr.: 38 00 44 41
Tlf.nr.: + 45 42336570
e-mail: kontakt@hagbarths.dk


Vi behandler personoplysningerne til følgende formål:

  • - Fastsættelse af aftale
  • - Levering af varer og ydelser
  • - Løbende servicering i fx chat-forum

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysningerne følger af:

  • - Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b om, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som vores kunde (den registrerede) er part i, eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på den registreredes anmodning forud for indgåelse af en kontrakt.
  • - Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f om, at Behandling er nødvendig for, at vi kan forfølge vores legitime interesse i at kunne håndtere din henvendelse på en hensigtsmæssig måde. Såfremt grundlaget for behandlingen er begrundet heri, har vi vurderet, at vi har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger, så vi kan besvare dine spørgsmål bedst muligt, og at denne interesse vejer tungere end ulempen for dig, når du kontakter os og beder om denne service.

Vi behandler følgende kategorier af registrerede:

  • - Kunder

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger:
Kunden er selv ansvarlig for, at oplysningerne der er fremsendt, er korrekte og relevante.

Kategorier af personoplysninger:

  • - Almindelige personoplysninger, artikel 6:
    • Blandt andet Navn, adresse, telefonnummer, betalingsoplysninger osv.
    • Hvilken type vare eller tjeneste du køber og hvornår samt eventuelle informationer om udlevering. Hvis varen skal sendes til dig, registrerer vi også leveringsadressen.

Vi videregiver eller overlader personoplysningerne til følgende kategorier af modtagere:

Der overlades kun personoplysninger til relevante samarbejdspartnere.


Personoplysningerne er indhentet fra dig som kunde.

Vi opbevarer personoplysningerne, så længe dette er nødvendigt i forhold til opfyldelse af formålet, hvortil de er indsamlet. Personoplysningerne vil herefter blive slettet.


Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningens artikel 15 – 18 og 20 - 21 har kunden en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysningerne.

  • - Ret til at få indsigt i oplysningerne.
  • - Ret til berigtigelse af oplysningerne.
  • - Ret til at få slettet oplysningerne.
  • - Ret til at få begrænset behandlingen af oplysningerne.
  • - Ret til indsigelse mod behandling af personoplysningerne.
  • - Ret til at modtage personoplysningerne.

Er der givet samtykke til behandlingen af personoplysninger, kan kunden på ethvert tidspunkt trække samtykket tilbage. De pågældende personoplysninger vil ikke længere blive behandlet af os, medmindre vi har et andet lovligt behandlingsgrundlag.


Klageadgang

Der kan indgives klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysningerne. Datatilsynets kontaktoplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.

Er der spørgsmål om Hagbarths ApS’ behandling af oplysninger om dig, er du velkommen til at kontakte

Andreas Hagbarth Lauridsenkontakt@hagbarths.dk.

Med venlig hilsen
Hagbarths ApS / Topbaby.dk


Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies).

Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.


Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

  • Nødvendige/Tekniske
    • Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

  • Funktionelle
    • Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

  • Statistiske
    • Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

  • Markedsføring
    • Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.


Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her

Træk dit samtykke tilbage - klik her.

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode).

Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.